Tapetul digital de la Steamik Living

apet digitalStemik Living este o companie italiana de design, care a luat fiinta in anul 2006, avand ca obiectiv general furnizarea de mobilier modern catre proprietarii de locuinte, dezvoltatori si arhitecti.
 
Compania se bazeaza pe tehnologiile de ultima ora, oferind clientilor sai interioare uimitoare, proiectate individual, in acord cu cerintele vietii actuale. Atentia la detalii, mobilierul de calitate, seriviciile de instalare de prima clasa fac din Stemik Living o alegere ideala in materie de design interior.

Produsele oferite nu se rezuma numai la piese de mobilier. Compania italiana se ocupa si de decoratiunile interioare pana la cel mai mic detaliu. Daca sunteti in cautarea unei solutii de decorare a peretilor, de exemplu, Steamik Living va ofera varianta alegerii unui tapet digital de calitate, cu ajutorul caruia puteti obtine o acoperire perfecta si personalizarea locuintei dvs. Oferta este variata, incluzand o multime de modele luminoase si creative.

Cu ajutorul tapetului digital, incaperile dvs vor avea un aspect unic si insufletit, iar peretii nu vor mai fi plictisitori si statici. Puteti infrumuseta atat peretii camerelor de zi, ai dormitoarelor sau ai camerelor copiilor, cat si pe cei ai altor unitati functionale, precum: bucatariile sau baile. Tapetul digital va ofera posibiliatea de a livra un mesaj vizual cu un impact mare si va provoaca latura creativa. Acesta consta in aplicarea prin tipar digital (print digital) pe materialul tapetului a unor imagini (fotografii) mari sau a unui amestec de text si imagini. Tapetul digital poate aduce lumea povestilor in camera copilului dumneavoastra sau linistea magica a peisajelor favorite din natura in orice spatiu interior (apartamente, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri, magazine, agentii de turism).

Este cunoscut faptul ca anumite imagini pot determina modificarea senzatiei de perceptie a spatiului. Cu ajutorul tapetului digital veti obtine nu numai un decor personalizat, unic, dar veti reusi sa va induceti anumite stari de spirit, prin intermediul culorilor folosite si a imaginilor continute.

Sursa foto

Corina Dovinca
InCasa.ro

Comentarii:

lexa postat pe 07 Noiembrie 2012
tapet
As dori si eu un astfel de tapet,cum as putea afla mai multe informatii?multumesc

ladsuOeBfXMDn postat pe 20 Octombrie 2012
WiIjUkAv
ok am citit si acest post. ai nimerit intr`un fel de guest house paaidrso dupa cum ai facut descrierea, ceea ce e nasol pentru tine.imi rectific comentariul si spun ca in mod sigur aia de la hotel au copiat chestia asta ecologista, dar serviciile bune nu le`au copiat de niciunde.