Targul National Imobiliar- editia a IVa

Targul National Imobiliar (TNI) organizeaza cea mai importanta expozitie imobiliara pe parcursul a 4 zile ( 11-14 octombrie 2007). Pentru aceasta editie, tinand cont de numarul impresionant al companiilor expozante la editiile anterioare si mai ales de internationalizarea evenimentului, a fost aleasa o locatie pe masura asteptarilor. Aflandu-se la cea de-a IV-a editie, in urma numeroaselor cereri a fost dublata suprafata de expunere, Palatul Parlamentului fiind cea mai buna varianta pentru gazduirea unui eveniment imobiliar de succes.

            Mediatizarea evenimentului se face cu colaborarea a peste 50 de parteneri media. Au fost pregatite pentru editia de toamna a Targului National Imobiliar (TNI) un complex mixt de imagine, folosind atat canalele de mediatizare clasice dar mai ales inovatii si canale neconventionale.

            Targul National Imobiliar (TNI) va reuni constructori, developeri, agentii imobiliare, finantisti care vor prezenta cele mai bune oferte imobiliare si financiare, atat publicului larg dar si specialistilor in domeniu.

            Programul de vizitare:  joi, 11 octombrie intre 12.00- 19.00, intrarea fiind libera, si in zilele de 12-14 octombrie  intre orele 10.00 - 19.00 cand intrarea va costa 5 RON.

sursa www.targimobiliar.eu

03 octombrie 2007

Altheate

Comentarii:

nTJVKcjfcHS postat pe 25 Noiembrie 2012
BWQRWORmfZGREsSA
la green park intarzierile au ajuns deja la 6 luni si inca mai nmrraamtuebuia sa ne mutam in blocul 4 pe 31 decembrie si ei inca lucreaza la remedieri, liftul nu e gata, toate apartamentele sunt inca ipotecatesi mincinosii nici nu ne spun care e situatia reala. raspunsul primit de fiecare data e ca “se lucreaza” desi se vede limpede ca nu e tipenie de om in acel bloclucreaza doar la celelalte blocuri ca sa mai prinda niste fraieri ca noi