Tarta cu varza acra

Ingrediente:
200 g de faina
120 g de margarina
4 linguri cu apa
1 varf de cutit cu sare
1 varf de cutit cu zahar
100 g de cartofi fierti in coaja
100 g de ceapa
250 g varza acra
2 catei de usturoi
sare
piper
chimen
maghiran

Mod de preparare:
Se combina faina cu apa, se adauga margarina, zaharul si sarea si se amesteca pana se obtine un aluat moale, care se lasa 30 de minute la rece. Cartofii se curata, se taie cubulete, iar ceapa se toaca si se caleste in margarina. Se stoarce bine varza acra, se taie fideluta si se toarna impreuna cu cartofii, peste ceapa calita. Se adauga usturoiul zdrobit, piperul si chimenul. Se intinde aluatul pe o planseta tapetata cu faina, apoi se asaza in forme de tarta. Se toarna umplutura, se presara cu chimen, se introduce in cuptorul incins si se lasa 30-40 de minute.