Timpurii de Bistrita

Fructele sunt de marime mijlocie spre mare, de forma sferic-alungita. Pielita are culoarea rosu-inchis, aproape neagra, groasa si rezistenta la crapare pe timp ploios.
Pulpa, de culoare rosie, semi-pietroasa, suculenta, cu gust placut, cu aroma tamaioasa, este aderenta la sambure.
Se matureaza la sfarsitul lunii mai.

Comentarii:

HFFZVJFlK postat pe 16 Martie 2012
djhMxENIcOuBhVUgm
Sunt convins ca ixesta o conspiratie generala ca acel restaurant sa fie plin non stop ! Am mancat acolo mai bine de 4 ani si nu pot sa spun ca am fost marcat vreodata de calitatea proasta a preparatelor sau a servirii. Atata timp cat oamenii se inghesuie sa manance acolo nu prea inteleg de ce dvs. Dl. Butunoiu va exprimati parerea intr-un mod atat de dur. Am calcat pragul multor locuri in Bucuresti incepand cu cantina din Agronomie si terminand cu restaurante de nume precum Aquarium sau Balthazar ! Cred ca dvs. aveti mult mai multe de invatat de la acest restaurant in ceea ce priveste nevoile consumatorilor dvs. Fie ei si de critica culinara ! Va doresc o audienta formata numai din oameni cu venituri peste 100 000 EUR pe an sunt sigur ca veti avea un success extraordinar ! Slab foarte slab articol !!!