Transforma-ti dormitorul intr-o oaza de relaxare!

casa colorataFie ca duci o viata agitata sau iti place sa traiesti stilul dolce far niente, iti doresti sa ai un dormitor perfect atat pentru nopti toride cu iubitul tau, fie pentru ore lungi de somn odihnitor.

Putine persoane iau in considerare importanta ambientului in care dormim. Cartile si revistele aruncate prin dormitor, chiar daca nu le vedem, pe parcursul noptii afecteaza calitatea somnului si numai simpla lor prezenta trimite mesaje subliminate creierului, impiedicand-ne sa ne odihnim corespunzator.

Un contrast puternic intre culori sau lipsa complementaritatii acestora poate de asemenea sa ne agite peste masura. O saltea confortabila si o perna potrivita fizionomiei tale, cat si pozitiei de somn sunt esentiale, dar decorul poate influenta inimaginabil de tare cat si cum dormi.

Iti propun sa mai arunci inca o privire in dormitorul tau, sa elimini obiectele care consideri ca nu au ce sa caute acolo si urmeaza cateva idei de amenajare a spatiului tau de relaxare.

Citeste tot articolul pe socialdiva.ro

Comentarii:

mrPSxxsrexuHEabxKx postat pe 16 August 2012
eWJHQZdUezDqLJYA
Nu stiam eu de ce nu pot face meditatii in geenarl. Tocmai, ca parca aveam si mai multe ganduri si ma luam' de ele. Era normal sa nu ma linistesc. Acum o sa invat sa fiu the observer'.

iorwkVaylOH postat pe 31 Iulie 2011
IOyiCcxlzWFRi
You're the gretaset! JMHO

aufqOdIpXsYMaA postat pe 31 Iulie 2011
ylTelNwAFMNf
Please keep throinwg these posts up they help tons.