supa frantuzeasca

Alte cautari:

  • Supa frantuzeasca de ceapa

    Supa frantuzeasca de ceapa

    Bucataria frantuzeasca este cunoscuta peste tot in lume pentru preparatele sale fine si gustoase. Sofisticate sau simple, felurile de mancare frantuzesti sunt demonstratii de arta culinara. Desi retetele par a fi sofisticate, ingredientele sunt accesibile oricui.

  • Supa crema de ardei copti

    Supa crema de ardei copti

    Un preparat perfect pentru zilele de toamna este supa crema de ardei copti. Rosii, verzi sau galbeni, dulci sau picanti, ardeii sunt unele dintre cele mai sanatoase legume de care dispunem in luna septembrie.

  • Supa de dovleac si salvie

    Supa de dovleac si salvie

    O supa care se potriveste foarte bine cu zilele reci de toamna este cea de dovleac si salvie. Deoarece pe piata romaneasca au patruns noi soiuri de dovleci, diferiti ca forma si gust fata de cei traditionali, trebuie sa stiti cum sa-i alegeti pe cei mai buni si gustosi.

  • Supa crema de broccoli

    Supa crema de broccoli

    Aceasta supa este usor de preparat si este delicioasa. Ingrediente: 300g broccoli congelat sau 2 cesti broccoli proaspat, 2 catei usturoi, o ceapa medie tocata

  • Supa mexicana uscata

    Supa mexicana uscata

    Avem reteta perfecta de supa pentru cei care nu agreaza supele sau ciorbele lichide, supa mexicana din legume si carne fara zeama.

  • Supa de calamar

    Supa de calamar

    Ingrediente: 150 gr calamar, 150 gr sepie, 8 gambe, 4 langostine, 12 midii proaspete, 2-3 stridii proaspete, o lingurita boia dulce sau iute, ulei de masline, 8 linguri rosii tocate (mixate), sofran, 500 gr orez, 2-3 catei de usturoi, supa de peste (cat este necesar, aproximativ dublu decat orezul).

  • Supa de rosii coapte

    Supa de rosii coapte

    Bogate in vitamine si minerale, rosiile sunt unele dintre cele mai sanatoase alimente. Consumate fie in stare naturala fie ca adaos in mancaruri, rosiile aduc numeroase beneficii organismului. Aceasta leguma este adesea recomandata de catre nutritionisti in curele de scadere a colesterolului si in curele de slabire.

  • Supa crema de conopida

    Supa crema de conopida

    Fructele si legumele reprezinta o componenta importanta a unui regim alimentar sanatos si echilibrat, mai ales pe perioada postului, cand sunt excluse din alimentatie o mare parte din alimente.

  • Tratamente naturiste

    Tratamente naturiste

    Este bine-cunoscut faptul ca supa de pui combate raceala. Cercetatorii sunt pe cale sa dezlege misterul eficientei acesteia. Ultimele teste de laborator au aratat ca deliciosul aliment reduce la jumatate procesele inflamatorii. Pentru cei care sufera de raceala, aceasta se traduce prin calmarea tusei, stranutului si reducerea secretiilor nazale.

  • Supa crema

    Supa crema

    3/4 litru de apa sau lapte, 1 ceapa tocata, putin usturoi (tocat...

  • Supa de morcovi

    Supa de morcovi

    Ingrediente: 1 lingura unt 453 gr morcovi 3/4 cana ceapa tocata

  • Supa de rosii, iarna

    Supa de rosii, iarna

    Ingrediente 2 borcane de rosii in bulion, 2 linguri ulei de masline, o ceapa mijlocie, o mana de fidea, 2-3 morcovi taiati felii, 1 radacina telina mijlocie taiata cubulete. Condimente: cimbru uscat, maghiran, busuioc, 1 legatura patrunjel verde, cateva frunze verzi de menta (se pot inlocui cu o cescuta de ceai de menta, neindulcit), sare si piper dupa gust.

  • Supa-crema de linte

    Supa-crema de linte

    Ingrediente o ceapa, un morcov, un pastarnac, o radacina de patrunjel, jumatate de telina, doi catei de usturoi, 300 g de linte, 100 g de margarina, o crenguta de cimbru, sare, doi litri de apa, piper si un cartof.

  • Supa de rosii

    Supa de rosii

    Ingrediente: 1 ceapa 1 conserva de boabe fasole( o conserva mai mica --500 ml) 1 legatura cimbru 500 grame rosii 2 linguri ulei de masline 4 linguri pasta de rosii sare, piper 4 linguri smantana

  • Minestra di Cavalfiore

    Minestra di Cavalfiore

    Ingrediente: o conopida, 2 lingurite otet de vin, o cescuta ulei de masline, 4-6 catei de usturoi, un sfert de lingurita de ardei iute tocat marunt, 3 cani supa de carne concentrata, sare, o mina de patrunjel verde tocat, 100 gr brinza de oaie

  • Potage Crecy

    Potage Crecy

    Ingrediente: o ceapa mare, 500 g morcov, 1 cartof mare, 900 ml supa de pui, o lingura de patrunjel, o lingura de zahar, unt, smantana.

  • Niku-Jaga

    Niku-Jaga

    Ingrediente (pentru patru persoane): o ceapa, 140 gr. carne de porc (taiata in bucati subtiri), un morcov (taiat in jumatati de rondele de aprox. un cm grosime), doi cartofi de marime potrivita (curatati de coaja si taiati in patru), o lingurita praf ghimbir, o lingura ulei vegetal, doua linguri zahar, doua linguri sos de soia, doua linguri sake(sau vin alb), 240 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste), trei linguri mazare fiarta

  •  Sufleu cu cartofi si ciuperci

    Sufleu cu cartofi si ciuperci

    Ingrediente 1 kg de cartofi 200g ciuperci 500g sfecla rosie 1 ceapa 2 linguri unt 80 ml supa 2 linguri patrunjel taiat marunt 2 oua 250 ml lapte 125 ml smantana 50g branza (mai uscata)

  • Sufleu de cartofi si ciuperci

    Sufleu de cartofi si ciuperci

    Ingrediente ( pentru 4 portii) 1 kg cartofi 200 g ciuperci 500 g sfecla rosie 1 ceapa 2 linguri de unt 80 ml supa 2 linguri patrunjel 2 oua 250 ml lapte 120 ml smantana sare, piper

  • Orez cu castane si dovleac

    Orez cu castane si dovleac

    Castanele, pe cat sunt de gustoase, pe atat sunt de sanatoase. Acestea sunt surse importante de vitamine (B6, B9, C, E si K) si minerale (calciu, zinc, magneziu si potasiu). De asemenea, castanele comestibile sunt renumite pentru continutul bogat in fibre alimentare si in carbohidrati complecsi.

  • Bucatarie in stil rustic frantuzesc

    Bucatarie in stil rustic frantuzesc

    De la arhitectura exterioara pana la cele mai mici detalii ale designului interior, casele frantuzesti uimesc prin creativitate, eleganta si bun gust. Stilul frantuzesc reprezinta o combinatie armonioasa intre stilul francez din mediul rural si eleganta metropolitana pariziana.

  • Pagina 1 din 3
  • 2
  • 3