supa oua

Alte cautari:

  •  Sufleu cu cartofi si ciuperci

    Sufleu cu cartofi si ciuperci

    Ingrediente 1 kg de cartofi 200g ciuperci 500g sfecla rosie 1 ceapa 2 linguri unt 80 ml supa 2 linguri patrunjel taiat marunt 2 oua 250 ml lapte 125 ml smantana 50g branza (mai uscata)

  • Sufleu de cartofi si ciuperci

    Sufleu de cartofi si ciuperci

    Ingrediente ( pentru 4 portii) 1 kg cartofi 200 g ciuperci 500 g sfecla rosie 1 ceapa 2 linguri de unt 80 ml supa 2 linguri patrunjel 2 oua 250 ml lapte 120 ml smantana sare, piper

  • Lichior de oua

    Lichior de oua

    Lichiorul de oua, cunoscut si sub denumirea de “eggnog”, este o bautura traditionala americana care se consuma de obicei in preajma sarbatorilor de iarna. Cu toate ca se folosesc aceleasi ingrediente de baza: lapte, zahar si oua batute, exista o sumedenie de retete pentru prepararea acestui lichior.

  • Supa crema de ardei copti

    Supa crema de ardei copti

    Un preparat perfect pentru zilele de toamna este supa crema de ardei copti. Rosii, verzi sau galbeni, dulci sau picanti, ardeii sunt unele dintre cele mai sanatoase legume de care dispunem in luna septembrie.

  • Supa de dovleac si salvie

    Supa de dovleac si salvie

    O supa care se potriveste foarte bine cu zilele reci de toamna este cea de dovleac si salvie. Deoarece pe piata romaneasca au patruns noi soiuri de dovleci, diferiti ca forma si gust fata de cei traditionali, trebuie sa stiti cum sa-i alegeti pe cei mai buni si gustosi.

  • Supa crema de broccoli

    Supa crema de broccoli

    Aceasta supa este usor de preparat si este delicioasa. Ingrediente: 300g broccoli congelat sau 2 cesti broccoli proaspat, 2 catei usturoi, o ceapa medie tocata

  • Supa mexicana uscata

    Supa mexicana uscata

    Avem reteta perfecta de supa pentru cei care nu agreaza supele sau ciorbele lichide, supa mexicana din legume si carne fara zeama.

  • Supa de calamar

    Supa de calamar

    Ingrediente: 150 gr calamar, 150 gr sepie, 8 gambe, 4 langostine, 12 midii proaspete, 2-3 stridii proaspete, o lingurita boia dulce sau iute, ulei de masline, 8 linguri rosii tocate (mixate), sofran, 500 gr orez, 2-3 catei de usturoi, supa de peste (cat este necesar, aproximativ dublu decat orezul).

  • Supa de rosii coapte

    Supa de rosii coapte

    Bogate in vitamine si minerale, rosiile sunt unele dintre cele mai sanatoase alimente. Consumate fie in stare naturala fie ca adaos in mancaruri, rosiile aduc numeroase beneficii organismului. Aceasta leguma este adesea recomandata de catre nutritionisti in curele de scadere a colesterolului si in curele de slabire.

  • Supa frantuzeasca de ceapa

    Supa frantuzeasca de ceapa

    Bucataria frantuzeasca este cunoscuta peste tot in lume pentru preparatele sale fine si gustoase. Sofisticate sau simple, felurile de mancare frantuzesti sunt demonstratii de arta culinara. Desi retetele par a fi sofisticate, ingredientele sunt accesibile oricui.

  • Supa crema de conopida

    Supa crema de conopida

    Fructele si legumele reprezinta o componenta importanta a unui regim alimentar sanatos si echilibrat, mai ales pe perioada postului, cand sunt excluse din alimentatie o mare parte din alimente.

  • Ouale decorative pentru Pasti

    Ouale decorative pentru Pasti

    Probabil ca nimeni nu-si imagineaza ca de Pasti sa nu decoreze masa cu oua care mai de care frumos pictate si aranjate, imbracate in haine de sarbatoare. Uneori ouale sunt atat de frumos accesorizate incat seamana cu mici opere de arta

  • Cura de slabire si vitalitate

    Cura de slabire si vitalitate

    Aceasta cura dureaza o saptamana si inainte de a va spune ce trebuie a consumati in fiecare zi a saptamanii trebuie sa va amintim ca este important sa tineti cont de utmatoarele sfaturi

  • Cura cu oua de prepelita

    Cura cu oua de prepelita

    Ouale se administreaza dimineata, in loc de cafea (la care trebuie sa renuntati in timpul tratamentului, pentru acel moment al zilei), inainte de micul dejun.

  • Vitamina B12

    Vitamina B12

    Vitamina B12 se gaseste doar in alimentele de origine animala: carne - mai ales in ficat, lapte, produse lactate, oua, precum si in fructele de mare: crabi, stridii, scoici

  • Vitamina B6

    Vitamina B6

    Vitamina B6 se gaseste, in special, in drojdia de bere, in cereale integrale, lapte, oua, organe de vita, peste, fructe oleaginoase (nuci, arahide), legume proaspete, banane, avocado, varza.

  • Condimentele

    Condimentele

    Condimentele sunt substante picante de origine minerala, vegetala, animala sau sinteza, care adaugate unor produse alimentare sau preparate alimentare dau un gust sau o aroma specifica. Aroma si gustul sunt date de uleiurile eterice si...

  • Tratamente naturiste

    Tratamente naturiste

    Este bine-cunoscut faptul ca supa de pui combate raceala. Cercetatorii sunt pe cale sa dezlege misterul eficientei acesteia. Ultimele teste de laborator au aratat ca deliciosul aliment reduce la jumatate procesele inflamatorii. Pentru cei care sufera de raceala, aceasta se traduce prin calmarea tusei, stranutului si reducerea secretiilor nazale.

  • Fursecuri cu banane

    Fursecuri cu banane

    Ingrediente: unt, zahar, oua, banane, faina, cuisoare, scortisoara, nuci si stafide

  • Supa crema

    Supa crema

    3/4 litru de apa sau lapte, 1 ceapa tocata, putin usturoi (tocat...

  • Negresa simpla

    Negresa simpla

    Ingrediente: 120 g unt 200 g zahar 2 oua 1 lingurita vanilie...

  • Banana Split

    Banana Split

    Ingrediente: 150 g zahar 10 g faina sare 700 ml lapte 2 oua batute...

  • Salata americana

    Salata americana

    Ingrediente: 800 g cartofi 2 oua 200 g maioneza 1 ceapa, feliata...