supa oua

Alte cautari:

  • Gallo Pinto

    Gallo Pinto

    Ingrediente: 1 lingura margarina 1 ardei gras taiat marunt

  • Viespea de coriandru

    Viespea de coriandru

    MAi este numita si viespea semintelor de coriandru. Systole coriandri sunt viespi negre-lucioase, cu ochii si baza antenelor roscate. Larvele viepsii sunt albe-roz, apode, cu partea anterioara a corpului mai ascutita...

  • Viespea frunzelor de mar

    Viespea frunzelor de mar

    Croesus sp. sunt viespi de culoare brun-inchisam cu picioarele si antenele galbui. Lungimea corpului este de 10-12 mm...

  • Gargarita sfeclei

    Gargarita sfeclei

    Tanymecus palliatus, face parte dinordinul Coleoptera, familia Curculionidae. Adultii au corpul acoperit cu solzi si peri cenusii care sunt mai desi pe partile dorso-laterale...

  • Cultivarea ciupercilor Pleurotus

    Cultivarea ciupercilor Pleurotus

    Cultivarea ciupercilor Pleurotus debuteaza la inceputul secolului 20, primele mentionari referindu-se la culturi in Germania si Franta.

  • Cultivarea ciupercilor

    Cultivarea ciupercilor

    Suprafetele cultivate cu ciuperci sunt in continua crestere. In Europa, productia de ciuperci reprezinta 58% din productia mondiala, care se ridica la peste 1.500.000 de tone anual.

  • Sfredelitorul ramurilor

    Sfredelitorul ramurilor

    Fluturii au capul, toracele si abdomenul negre, acoperite cu peri albi. Aripile sunt albe. Cele anterioare sunt prevazute cu numeroase pete mici, negre albastrii, iar cele posterioare cu pete mici, negre albastrii, deschise.

  • Ciuperci cu orez

    Ciuperci cu orez

    Ingrediente 300 grame de orez, 300 grame ciuperci, 3 cepe, 1 catel usturoi, 1 manunchi de patrunjel, 1/2 pahar coniac, parmezan ras (optional) unt, ulei de masline, sare, piper boabe.

  • Decoratiuni pentru masa de Paste

    Decoratiuni pentru masa de Paste

    Ce motiv mai bun sa atrageti copii la masa decat cu o decoratiune dulce de tot. Pe farfurioare mici, aranjati cate un iepuras mic de ciocolata neagra sau alba

  • Cum sa aranjam o masa perfecta

    Cum sa aranjam o masa perfecta

    Mai intai de toate, atunci cand organizam o masa festiva trebuie sa stabilim sau sa cunoastem inca de la inceput numarul exact al persoanelor participante. In functie de aceasta informatie putem sa organizam toate detaliile.

  • Stilul Hundertwasser

    Stilul Hundertwasser

    Stilul sau a devenit unul foarte cunoscut mai ales datorita viziunii sale ecologice. Unii l-au denumit chiar arhitect al vindecarii. Multe din operele sale se regasesc pe steaguri sau timbre, monede si postere.

  • Inlaturarea petelor

    Inlaturarea petelor

    Cand vine vorba de inlaturarea petelor, nu exista o singura tehnica care se poate aplica si nici o singura solutie, pentru toate tipurile de pete. Oricine stie asta, mai ales cei care au cautat si aplicat cu speranta produsele a caror reclama spune ca sunt bune pentru orice.

  • Aranjamente florale de Paste si primavara

    Aranjamente florale de Paste si primavara

    Ideile pe care vi le prezentam in continuare le consideram a fi potrivite fie ca aveti nevoie de un aranjament floral pentru masa de Paste, fie pentru o petrecere de primavara (cu putine modificari).