3 scaune originale

Seria M - confort si generozitate

Seria M este realizata de compania australiana Yellow Diva, produsele avand un stil specific european. Accentul este pus indeosebi pe confortul utilizatorului, astfel ca originalele scaune si canapele ale companiei sunt confectionate din materiale 100% organice - tapiseria este executata integral din lana cu firul pieptanat. Picioare solide din stejar si butoanele mari contribuie la conturarea stilului colectiei si adauga o nota de eleganta produselor. Setul, format din scaune si canapea,  poate fi integrat intr-un  ambient decorat in stil clasic, piesele de mobilier marca Yellow Diva, nefiind prea ostentative. Forma creativa a modelelor reprezinta principala caracteristica a acestei colectii.

scaun seria M  scaunul verde scaunul mov

Colectia verde Margaret Elman

Imagistica reprezinta noua tendinta din designul interior actual, cel mai adesea obiectele de mobilier realizate fiind inspirate din natura. Culori fantastice, combinate cu un mobilier frumos modelat reprezinta o placere pentru privitor. Margaret Elman, detinatoarea brandului Chair Couture, a realizat o interpretare rafinata a acestui fenomen, prin lansarea noii sale colectii de scaune si canapele. Cunoscuta pentru creativa asociere pe care a realizat-o intre scaunele vintage frantuzesti si tesaturile speciale, Margaret Elman a reusit sa confere o noua dimensiune stilului vintage, mai calma si mai organica, prin recenta sa colectie, intitulata "Green Collection".  

Scaunul cub Svilen Gamalov

Desi se afla inca in stadiul de concept, scaunul cub al lui Svilen Gamalov ofera un exemplu interesant de mobilier modern. Acesta combina elementele futuriste de design, din anii 1950 cu sensibilitatea contemporana, fiind proiectat pentru a acoperi nevoile de confort ale utilizatorilor si de a conferi un stil deosebit spatiului. Este o piesa creativa si originala, mult asteptata in varianta finala.

Corina Dovinca
InCasa.ro