Aerotermele distribuite de Dipet

AEROTERME CU APA CALDA
Aerotermele AREO se disting prin designul original, dar mai ales prin caracteristicile tehnice: toate modelele sunt echipate cu motoare cu trei viteze si proiectate pentru functionarea cu apa calda sau racita. Întreaga gama de echipamente include 18 modele, toate concepute pentru a fi montate pe perete (refularea aerului sa fie orizontala). Daca se folosesc numai pe apa calda, atunci se pot monta si pe tavan ( cu refularea aerului verticala).

DESCRIEREA AEROTERMEI:
Carcasa vopsita din tabla de otel, izolata în interior pentru a preveni formarea condensului pe cutie în timpul functionarii cu apa rece. Carcasa este dotata cu aripioare de racire din aluminiu ajustabile , lucru care permite distributia optima a aerului în camera. Schimbatorul de caldura, fabricat din teava de cupru si profile de aluminiu, confera o conductivitate termica superioara spre deosebire de schimbatoarele din tevi de fier traditionale. Schimbatorul de caldura se afla în spatele prizei de aer; o tavita de scurgere auxiliara este fixata în fata pentru a garanta colectarea completa a apei condensate. Motoarele electrice: de viteza joasa, cu 4/6 poli sau 6/8 poli, alimentate la curent monofazic sau trifazic. Toate motoarele sunt prevazute cu o siguranta termica interna, cu un bobinaj clasa F, clasa de protectie IP 44/55.

AEROTERME ELECTRICE DE PERETE
AVR este o aeroterma pentru instalare pe perete cu un design robust si compact. Este potrivita pentru încalzirea spatiilor de depozitare, de lucru, si a spatiilor destinate în general industriei, centrelor comerciale si salilor de sport. Ventilatoarele axiale si rezistentele electrice sunt montate într- un cadru de otel.Cele mai mici modele au panoul de comanda in partea inferioara pentru a evita supraincalzirea. Alimentarea se face la 380V / 3 / 50 Hz. Ventilatorul, motorul si elementele de încalzire sunt protejate termic. Aeroterma nu poate fi conectata la tubulatura si nu poate fi montata pe tavan. Toate aerotermele tip AVR au un comutator pentru selectarea caldurii in trei trepte. AVR6-15 poate regla viteza în trei trepte, in timp ce AVR20-30 regleaza viteza în doua trepte.Telecomanda AB poate fi conectata pentru a controla una sau mai multe unitati de la distanta. Maximum 10 aparate AVR6-15 sau AVR20-30 pot fi conectate la o cutie de control AB, fiind recomandat sa se împarta aerotermele în grupuri mici care sunt mai usor de controlat. Optional, AVR poate fi conectat la un termostat pentru a regla temperatura elementelor de încalzire în concordanta cu temperatura camerei.

AEROTERME ELECTRICE PROFF / DANIA
Aceasta serie de aeroterme este proiectata pentru ateliere, apatii de depozitare, de lucru sau alte locatii unde este nevoie atît de încalzire temporara, cat si de încalzire permanenta Prevazute cu mîner, pot fi montate si pe perete. Nu trebuie utilizate in apropierea bazinelor de înot sau alte spatii unde este suprafata de apa descoperita.
Unitatile sunt construite din otel galvanizat cu rezistente electrice din otel inoxidabil. Aeroterma este vopsita gri deschis, iar consola si grila au culoare neagra.
Termostatul poate fi setat intre 5 si 40 º C. Aerotermele Proff sunt adaptate cu trepte de temperatura pentru a preveni supraincalzirea, setate prin apasarea unui buton situat in partea superioara.

Mai multe informatii: Dipet.ro