Alb si gri - culori elegante in locuinta

alb si griZugravirea peretilor din locuinta in gri si alb emana liniste si echilibru fara a avea un efect monoton, deoarece eleganta culorii gri in combinatia cu un alb stralucitor o nota noua si invioratoare. Totul poate fi astfel creat: mobila, tapet, covor sau alte materiale.

O plimbare in timpul iernii poate fi usor melancolica atunci cand suntem invaluiti de ceata densa. Poate fi insa si extrem de romantica, mai ales atunci cand zapada scartaie sub picioare, iar cand respiratia calda se amesteca cu aerul rece. Cand si cand se pot vedea pe alocuri raze de lumina care isi croiesc loc prin perdeaua groasa a cetei, insa majoritatea timpului cerul gri plumburiu pune stapanire peste intinderile albe.

Natura reprezinta cea mai potrivita sursa de inspiratie si in ceea ce priveste combinarea armonioasa a culorilor si a jocului dintre alb si gri in domeniul amenajarilor interioare. Culorile zapezii care tocmai s-a asezat intr-o dimineata cetoasa aduc magia unei zile de iarna in locuinta noastra. Griul neutru este un clasic printre culori realizand un fundal extraordinar. Paleta de nuante a acestei culori este extrem de variata.

In schimb albul poate stabili prin efectul sau luminos si pur diferite accente. Impreuna fac o pereche care emana liniste, fara a fi vreun pic monotona. Culoarea pura valorifica foarte bine eleganta naturala a griului. Astfel mobilierul, covoarele, tapetul sau materialele in aceste doua nuante transforma interiorul intr-un basm romantic de iarna. In functie de gusturile si preferintele fiecaruia, incaperile pot fi accesorizate cu alte "pete" de culoare cum ar fi perne, lumanari, flori, veioze...

Sursa foto

InCasa.ro