Amenajeaza-ti baia in stil vintage!

baia vintageSimti ca designul modern nu te reprezinta, iar ofertele ce iti sugereaza amenajari rapide si ieftine pentru baie nu te incanta, atunci alege o intoarce in timp pentru a adopta stilul vintage in spatiul tau cotidian.

O amenajare vintage, personalizata, cu accente pe elementele ondulate si cu un mixt de texturi imbinate cu gust sunt pachetul de baza pentru baia dorita la care vei primi bonus parfumul romantismului de altadata.

Piesele de mobilier in stil vintage au un caracter aparte, sunt definite de curbe generoase si linistitoare, conferind intregului o reala bogatie.

Proiectata in alb lucios, baia de epoca este in primul rand axata pe functionalitate. Surprinde placut combinatia de ergonomie si design.

Stilul vintage nu va limiteaza in nici un fel creativitatea. Pentru amenajarea peretilor puteti opta la montarea asimetrica a placilor de faianta, ce bineinteles, respecta paleta cromatica a elementelor de decor principale.

Daca nu sunteti adeptul unei chiuvete mari, cu corp suspendat, puteti alege o varianta de mici dimensiuni, cu picior sau cadru metalic.  Intr-o baie amenajata in stil vintage accesoriile sunt importante. Pentru un aer de epoca, putem folosi prosoape realizate in stil artizanal, candelabre si corpuri de iluminat din fier forjat, robineti si oglinizi cu aspect retro.

Pentru a da un aspect cu adevarat vintage baii tale, nu trebuie neglijata piesa de rezistenta - cada. In contrast cu baile moderne, unde cada este lipita de unul din pereti, de aceasta data stilul recomanda pozitionarea centrala a acesteia. Cele mai frumoase cazi retro au picioarele din metal. Piesele originale, fabricate in secolul XIX erau confectionate din fonta.

Decoratiunile vii sunt binevenite in decorul vintage. Un buchet de lavanda poate fi o idee simpla, dar competeaza atat de frumos aspectul unei incaperi.

Sursa foto