Biroul pentru camera copilului

Spatiul in care copiii isi petrec majoritatea timpului trebuie sa fie amenajat corespunzator, pentru a putea satisface toate nevoile acestuia. Camera copilului este spatiul unde acesta doarme, se joaca si isi face temele.

Pentru ca toate aceste activitati sa fie desfasurate in siguranta, incaperea trebuie amenajata cu un mobilier special creat pentru cei mici. Alegerea biroului pentru camera copilului nu trebuie facuta doar tinand cont de ultimele tendinte in materie de mobilier.

Scaunele si mesele traditionale de scris, cu blat din lemn, sunt placute, usor de intretinut, dar nu asigura de cele mai multe ori o pozitie adecvata in timpul studiului.

Atat inaltimea scaunului cat si a biroului este foarte importanta pentru ca micutul sa poata avea o postura corecta. Folosirea unor piese de mobilier neadecvate poate provoca oboseala, dureri de spate, dureri musculare si vedere incetosata.

De aceea, parintii trebuie sa aleaga un birou si un scaun reglabil. Acestea isi ajusteaza marimea in functie de inaltimea copilului si pot fi folosite din perioada prescolara pana tarziu in etapa scolara, nemaifiind necesara o alta investitie peste cativa ani pentru achizitionarea unui alt mobilier. Producatorii de mobilier ofera zeci de optiuni de birouri pentru copii. Printre oferte se gaseste si produsul realizat de o companie germana, care indeplineste toate cerintele unui birou de calitate. Mobilierul este inovativ, ergonomic, dinamic si foarte iubit de copii.

Acesta poate fi setat in pozitia corecta in doar cateva miscari datorita mecanismelor simple de ajustare. Blaturile meselor de birou pot fi înclinate in orice unghi, pentru a se asigura o pozitie relaxata, care menajeaza spatele micutului, indiferent de activitatea desfasurata. De asemenea, biroul are un sistem anti-alunecare, pentru a preveni caderea obiectelor cand blatul este ridicat. Scaunul este de asemnea confortabil, asigurand suport optim pentru zona lombara datorita spatarului oscilant.

Acest tip de birou poate fi o optiune perfecta pentru apartamentele mici, deoarece economiseste spatiu. Birourile se gasesc atat single cat si duble, nu trebuie sa achizitionati doua birouri daca aveti mai multi copii. Acestea se gasesc dotate cu dulapuri si sertare, astfel toate rechizitele scolare si manuale vor avea locul lor.

Sursa foto

A.I.

InCasa.ro