Canapeaua ce aminteste de un celebru personaj din Star Wars

Canapeaua realizata de designerul  Nersi Nasseri ne aminteste de celebrul personaj din Star Wars (Razboiul Stelelor), si mai exact, de Chewbacca. Designerul nu a fost inspirat de acest personaj cand a creat piesa de mobilier, dar cu toate acestea, mitoasa canapea ne duce cu gandul la personajul amintit.

Realizata din doua materiale diferite, ingenios combinate, canapeaua este o piesa de mobilier unica in ceea ce priveste forma si culoarea. Canapeaua este construita din scanduri de stejar american reconditionat si a fost acoperita cu ceea ce pare a fi piele de wookie, dar care este de fapt lana de oaie islandeza.

Aceasta lana este extrem de moale la atingere, are un aspect haotic, ce cade in toate directiile, si combina culori aurii cu nunte calde de bej si maro. Lemnul de stejar ii da canapelei un aspect patinat, antic, astfel piesa de mobilier poate fi integrata usor intr-o camera amenajata in stil rustic.

Daca aveti nevoie de o canapea confortabila, care sa va tina de cald in lunile lungi si reci de iarna, atunci creatia designerului Nersi Nasseri se potriveste perfect nevoilor dumneavoastra. Aceasta canapea pare a fi o investitie potrivita si pentru cei care au animale de companie. Stratul de par lasat de obicei de caini si pisici pe canapea, care este practic foarte greu de indepartat, nu va mai fi la fel de vizibil pe canapeaua mitoasa.

Sursa foto

A.I.

InCasa.ro