Dodo Bassinet - cea mai scumpa piesa de mobilier pentru copii

Patutul este prima piesa de mobilier pe care o cumpara viitorii parinti pentru bebelusul lor. Avand in vedere ca sunt atat de multe modele pe piata, alegerea nu este tocmai una simpla. Si nu doar modelul conteaza, patutul trebuie sa fie de asemenea confortabil si sigur.

Un alt criteriu de selectie este pretul, care variaza semnificativ, in functie de tipul de patut, de brand, de calitate. Patutul clasic, din lemn, cu pereti laterali detasabili sau nu, confectionati din zabrele de lemn, este cel mai comun model.

La polul opus se afla Dodo Bassinet, patutul realizat de Compania Suommo din Marea Britanie. Produsele Suommo ar putea fi usor confundate cu ceva care ar trebui sa se afle in spatele vitrinelor si nicidecum in mainile copiilor.

 Compania spaniola este specializata in proiectarea si fabricarea de produse de lux pentru copii, iar patutul Dodo Bassinet este unul dintre cele mai remarcabile produse scoase pe piata de aceasta. Confectionat din aur de 24 de carate, patutul nu este doar cel mai costisitor, ci si cel mai indraznet accesoriu destinat unui nou-nascut. Piesa eleganta sub forma de ou, asigura cele mai bune conditii pentru copil.

Confortul este asigurat de o saltea cusuta cu fir de aur si de o lenjerie din matase champagne. La cererea clientului, patutul poate fi dotat cu roti, cu diamante stralucitoare si cu diverse ornamente pretioase. Patutul are o inaltime de 114 cm, iar pretul sau este pe masura: 17 milioane de dolari. Realizat in intregime manual, Dodo Bassinet nu este doar o simpla piesa de mobilier pentru copii, ci o adevarata opera de arta.

Sursa foto

A.I.

InCasa.ro