Canapeaua fabricata din monede

canapea din monedeCanapeaua fabricata din monede a lui Johnny Swing

Banii nu aduc fericirea, insa va pot face viata mai frumoasa in diferite feluri, iar fericirea depinde, uneori, de numarul lor. Artistul Johnny Swing a dat, de curand, un nou inteles, ideii de a avea bani. El a dezvoltat o intreaga afacere bazata pe o schimbare de viziune. Monede de valori si dimensiuni diferite au fost adunate pentru a forma o indrazneata colectie de mobilier.

Cea mai recenta piesa a colectiei sale a fost numita "Toti omenii regelui" si este reprezentata de o piesa sculpturala si stralucitoare. Neteda si sexy, aceasta canapea va conferi interiorului in care este amplasata un aspect luxos si plin de farmec. Piesa constituie o adevarata capodopera, iar fabricarea ei a necesitat un timp indelungat. Monedele au fost sudate impreuna pe un suport confectionat dintr-o tija de otel, care ajuta monedele sa ia forma canapelei. Miile de monede de cincizeci de centi au permis artistului sa se joace cu o forma ce a devenit ulterior un concept vizual si metaforic surprinzator.

Masurand 246 x 132 x 71 cm., acest loc de odihna iconic poate fi admirat in cadrul galeriei Rabih Hage din londra. Cu siguranta nu va veti simti confortabil asezandu-va pe canapeaua rece a lui Johnny Swing, insa locuinta dvs va fi cu siguranta remarcata daca in decor aveti o astfel de piesa.

Sursa foto

Corina Dovinca
InCasa.ro