Mobilierul galben al lui Bretz

Binecunoscut pentru stilul sau flamboaiant si pentru piesele avangardiste, designerul german Bretz si-a prezentat cea mai recenta colectie de mobilier, care va aduce o atmosfera noua in orice linving. Setul, de un galben uimitor, este format dintr-o canapea, un scaun lung, un fotoliu pivotant si un scaun rotund. Desi exista oameni care nu agreeaza aceasta culoare, piesele de mobilier ale lui Bretz sunt foarte diferite, fiind foarte elegante si luxoase.

mobila betz mobila betz 

Colectia galbena a designerului german este confectionata manual si tapitata in piele. Stralucirea este data nu numai de nuanta de galben folosita dar si de elementele decorative folosite, si anume: cristale Swarovski. Datorita acestor bijuterii atasate, piesele de mobilier, cu un design clasic, au un aspect cu adevart luxos. Colectia galbena este plina de caracter, atragand atentia tuturor oamenilor. Culoarea galbena este foarte luminoasa si stralucitoare, introducand o nota interesanta in designul mobilierului contemporan si o senzatie de satisfactie privitoului.

Acest galben obraznic si indraznet va indeamna sa uitati de minimalism si de culorile neutre. Desigur, nu este un mobilier pe gustul tuturor, insa lumea ar fi un loc mult mai plictisitor daca toti am avea aceleasi preferinte. Excentricitatea teatrala a pieselor lui Bretz este adorabila, acestea fiind disponibile intr-o varietate de culori si stiluri. Colectia galbena, insa, a reusit sa obtina maximum de atentie printr-o singura caracteristica: culoarea! Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul oficial: bretz.com.

Sursa foto

Corina Dovinca
InCasa.ro