Canapele elegante si creative - tendinte

canapea clasicaMobilierul pentru locuinte este cel mai popular tip de mobilier achizitionat in ultima vreme. Tendintele in acest sector sunt foarte diverse, avand chiar posibilitatea de a cumpara piese modulare, care pot fi folosite atata ca elemente singulare, cat si asamblate sub forma unor canapele.  Canapelele sunt ideale pentru incaperi si indiferent de stilul de amenajare al camerei dvs. puteti fi siguri ca veti gasi o canapea care se se integreze perfect in decor.

Cea mai recenta piesa de mobilier de acest fel, prezentata la targul de design de la Milano de anul trecut (2010), este canapeaua Bubble de la Versace. Aceasta are un aspect cu adevarat unic si pare a fi foarte confortabila. Poate fi integrata atat in interioarele ultra-moderne, minimaliste, cat si in cele clasice sau traditionale. Este capitonata cu spuma poliuretanica si este confectionata din selectii de tesaturi si piele. Chiar si cei care sunt foarte pretentiosi in materie de moda vor fi impresionati de aceasta piesa creativa de mobilier, care imbina intr-un mod foarte fericit aspectul si functionalitatea.

Glorioasele canapele si fotolii de la Vimercati Media sunt create pentru a va inconjura de confort si de un remarcabil lux. Acestea pot recrea perfect atmosfera antica intr-o sufragerie generoasa sau intr-un hol mare. Baza eleganta, cu decoratiuni rafinat gravate in combinatie cu tapiteria pretioasa si fermecatoare transforma canapeua sau scaunul in piese de mobilier menite sa imbogateasca vizual cel mai rafinat interior clasic. Sezuturile adanci sunt relaxante si confortabile. Piesele pot fi completate de perne decorative cu fete schimbabile.

Daca doriti un amestec de stil clasic si bun gust, colectiile imperiale de scaune si canapele de la Vimercati Media reprezinta alegerea potrivita. Veti descoperi ca seturile de canapele clasice sunt exact elementele necesare pentru a conferi locuintei dvs un plus de eleganta clasica si un aer traditional unic.

Sursa foto

Corina Dovinca
InCasa.ro