Ceasul de perete - mai diversificat decat ne inchipuiam

ceas de lemnClasic sau in stil pop, cu pendula sau cuc, analog sau digital, rotund sau in colturi - pentru orice incapere exista ceasul de perete potrivit. Iar partea extraordinara este ca acesta nu ne arata doar ora exacta, ci reprezinta si un element decorativ deosebit.

Acestea sunt fabricate din materiale sintetice, lemn, metal, sticla, hartie sau portelan. Datorita functionalitatii dezvoltate ceasul de perete poate indeplini in acelasi timp mai multe sarcini, acest lucru fiind foarte practic si in afara de aceasta estetic.

Ceasul personalizat

O versiune cu totul si cu totul individuala a ceasului de perete face posibil ca fotografia preferata sa devina fundalul, pe care sunt pictate sau asezate cifrele si limbile care indica ora. Pe aceasta cale putem privi animalul preferat spre exemplu sau persoanele dragi de viecare cand ne uitam la ceas ca sa aflam in ce perioada a zilei ne aflam. Astazi ne putem comanda un astfel de element practic si decorativ la orice centru de copiere si editare.

Ceasul cu surpize

Exista ceasuri care la prima vedere ne fascineaza, ne face sa devenim suspiciosi sau care ne induc in eroare. Unele redau la ora fixa ciripitul pasarelelor, altele se transforma, se "camumfleaza" intr-o carte, iar altele proiecteaza ora pe perete.

Ceasul potrivit fiecarei incaperi

Nu orice ceas se potriveste oricarei incaperi. Ceasul cu cuc asezat in dormitor ar transforma noptile linistite in nopti albe, cel produs de un designer in mod sofisticat s-ar putea sa aiba viata scurta in baie. De asemenea este important ca ceasul sa se potriveasca din punct de vedere coloristic, al stilului si al materialului cu restul amenajarii din incaperea respectiva sau sa produca un contrast foarte interesant, incat sa ia ochii oricui.

Pentru dormitor este indicat un desteptator silentios, iar o pendula opulenta in camera de zi.

Sursa foto

InCasa.ro