Construct Expo Ambient 2009

construct expo ambientConstruct Expo Ambient - Bucuresti, Romexpo

06-10 mai 2009

 

Cea de-a XVI-a editie a Expozitiei internationale de amenajari interioare si exterioare, finisaje, acoperiri murale si pardoseli, decoratiuni si corpuri de iluminat - CONSTRUCT EXPO AMBIENT va avea loc in perioada 06-10 mai 2009, in cadrul Complexului expozitional ROMEXPO. Evenimentul a debutat in urma cu 15 ani, sub denumirea generica de "Construct Expo", reunind initial expozanti din domeniile utilajelor si echipamentelor, materialelor de constructii si amenajarilor interioare si exterioare si a evoluat treptat, devenind sinonimul solutiilor eficiente pentru intreg sectorul constructiilor din Romania.

 

"Construct Expo" este organizata pe trei directii principale: Construct Expo Ambient, care se adreseaza firmelor de tamplarie, finisaje si decoratiuni interioare, Construct Expo Antreprenor - dedicata materialelor de constructii si activitatii de antreprenoriat si Construct Expo Utilaje - care vizeaza producatorii, importatorii si distribuitorii de utilaje si echipamente pentru constructii.

 

Anul acesta expozitia "Construct Expo Ambient" reuneste o multitudine de produse, grupate in doua categorii, care vor fi expuse in saloane diferite: salonul de amenajari interioare si salonul de tamplarie: usi, ferestre, materiale pentru finisaje, compartimentari interioare, adezivi, corpuri de iluminat, amenajari exterioare si edilitare etc. Conform declaratiei facute de Catalin Trifu, director comercial, la expozitia Construct Expo Ambient de anul trecut au participat "730 de firme din 19 tari si peste 22.000 de vizitatori - oameni de afaceri si specialisti in domeniu, suprafata totala de expunere fiind de peste 45.000 mp. In urma evenimentului aproximativ 95% dintre firmele participante au incheiat noi contracte de afaceri, iar 85% au lansat noi produse la editia din 2008."

 

Anul acesta, programul de vizitare se va desfasura astfel: in perioada 6-9 mai intre orele 10.00 - 18.00, duminica, 10 mai, expozitia fiind deschisa publicului incepand cu ora 10.00 si pana la ora 16.00. Accesul se face pe baza invitatiei de specialist sau a biletului de intrare.

 

Mai multe informatii puteti afla consultand site-ul oficial al expozitiei.