Decoratiuni clasice pentru masa

decorare masaSelectia redusa in ceea ce priveste culorile , portelan de cea mai buna calitate si pahare care inspira noblete - acest stil se potriveste foarte bine in cadrul reuniunii de familie sau a unei zile festive.

Albul pur

In general, fata de masa este foarte importanta, ea fiind cea care da tonul intregii decoratiuni ulterioare. Astfel vesela ar trebui sa i se asorteze. Daca ambele sunt albe, atunci intreaga masa va emana o eleganta aparte. Totusi pentru a mai contracara si a estompa efectul albului pot fi asezate buchete de flori aranjate in recipiente simple din sticla.

Culori decente

Vesela alba, clasica poate fi asortata foarte bine cu o varietate complexa de nuante. Astfel, cu ajutorul acestora poate fi schimbata imaginea intregii decoratiuni. Spre exemplu, doua servete turcoaz aranjate de-a lungul pe mijlocul mesei redau un aspect vesel si varatic. Pe langa acestea pot fi aranjate decoratiuni potrivite in nuante de albastru deschis si verde. In ciuda culorilor tari, aranjamentul ramane la fel de nobil si de elegant.

Un duo clasic: alb - negru

Decoratiunile clasice pentru mesele in familie sau pentru cele festive pot fi reduse la cele doua culori celebre pentru fainamentul lor: albul si negrul. O fata de masa neagra contrasteaza foarte bine cu o vesela din portelan alb si se potriveste perfect cu pahare cu linii simple. O pata de culoare si mult rafinament aduc ornamentele mici din crengute subtiri incarcate cu macesele rosii. Toate acestea ii redau mesei o imagine exclusivista.

O atmosfera festiva

O fata de masa alba in combinatie cu pahare din cristal si tacamuri din argint tranforma totul intr-o ambianta eleganta si cu mult stil. Rafinamentul este indus de licarirea discreta a lumanarilor argintii.

Sursa foto

A.V.
InCasa.ro