Decoratiuni de Valentine`s Day

Un gest romantic, fie el cat de marunt, spune mai mult decat 1000 de cuvinte! Incepeti astfel "ofensiva" gesturilor si dovezilor de iubire prin decoratiuni inedite.

inimioareinimioare

Decoratiuni stralucitoare: inimioare din paiete

Cum poate fi exprimata mai bine dragostea? Ce alt simbol este mai potrivit decat o inimioara?  Si nu orice inimioara, ci una acoperita in intregime de paiete. Acest accesoriu decorativ poate fi asezat pe masa la care servim micul dejun sau cina romantica, langa tacamuri sau chiar pe farfurie. Foarte frumos arata doua inimioare din paiete langa floricele albe asezate intr-un pahar simplu, iar printre petalele acestora un biletel cu numele persoanei iubite.

Un buchet de... dragoste

Trandafirii rosii sunt reprezinta o atentie clasica de Ziua Sf. Valentin, insa daca doriti sa fiti originali aranjati intr-o vaza un buchet cu o mireasma primavaratica compus din zambile perlate, anemone, melisse galbene si orhidee nobile. Acest buchet este precum dragostea: plin de magie, vesel si foarte sarmant.

Lumanari decorative cu mesaje de dragoste

O surpriza discreta din toata inima spune mai mult decat gesturi impresionate si multe cuvinte. Pe masa unde serviti micul dejun se aseaza o lumanare groasa si stralucitoare, care este decorata cu o panglica subtire si rosie. Langa aceasta se aseaza in paharele mici (de lichior) floricele mici precum mimozele si spanzul (trandafirul de Craciun).

Lumanarea personalizata

In acest caz nu este nevoie de o indemanare si de o dexteritate foarte complexa, deoarece tot ce daruim din inima poate sa fie cat mai simplusi mai putin sofisticat. Avem nevoie de doua fotografii, care vor fi lipite cu banda adeziva transparenta de ambele canturi ale latimii, astfel incat sa fie format un cerc. Imaginea trebuie sa fie pe partea exterioara. In mijloc se vor aseza lumanari mici care vor lumina frumos.

Surse foto: 1, 2

InCasa.ro