Decoratiuni de primavara pentru masa

deco masa primavaraDesi avem parte de zile mai capricioase si mai mohorate am intrat totusi in anotimpul florilor, a renasterii naturii. Natura se schimba, se transforma, revine la viata. Asa trebuie sa facem si noi cu propria persoana insa si cu propria locuinta. Acest lucru se intampla foarte usor cu ajutorul decoratiunilor. Ne simtim atat de bine cand luam mancam alaturi de cei dragi, iar masa este impodobita, vesela, colorata…

Plicul pentru tacamuri si servet

Vesela alba admite in jurul ei o “portie” mare de coloare cu suflu nou de primavara. Tonurile delicate de lila, cele galbene si portocalii redau bunadispozitie si un sentiment pozitiv oricarei persoane care se va aseza la aceasta masa. Tacamurile se vor aseza intr-un plic sau punga de hartie, iar langa acestea se va aseza servetul si o zambia in aceleasi tnuri cu plicul. Manerele tacamurilor si petalele florii care se vor vedea doar jumatate confera un plus de farmec intregii decoratiuni.

Masa festiva de Pati in tonuri vesele

Decoratiunile pascale pentru intalnirea festiva de familie sunt foarte usor de confectionat. Ar fi bine ca naproanele sa fie colorate, sa aiba motive florale, dungi sau sa fie uni dar intr-o culoare tare specifica primaverii. Acestora li se potriveste vesela alba, imaculata, cat mai simpla, fara modele. De asemenea foarte dragute sunt si servetelele intr-un ton potrivit, la fel ca si iepurasii sau ouale din ciocolata.

Vaza inedita pentru flori

Daca doriti sa aveti pe masa festiva o decoratiune speciala care se atraga toate privirile si intreaga admiratie, asezati un buchet de narcise spre exemplu intr-o coaja de ou de strut, transformand-o astfel intr-o veritabila vaza.

Spargeti oul doar intr-un capat, marginile pot ramane in zig - zag, varsati continutul, pe care il puteti intrebuinta pentru o omleta delicioasa, clatiti interiorul cojii si lasati-l cateva minute sa se usuce. Aranjati florile si asezati noua vaza intr-un suport eventual tapitat cu muschi.

Sursa foto

InCasa.ro