Decoratiuni in culori vesele pentru ferestre

decoratiuni geamIndiferent ca este vorba despre material cu un look vintage, cu carouri sau dungi, anul acesta se poarta cu siguranta totul cat mai colorat.

Culori indraznete si combinatii neobisnuite: acesta este trend-ul pe care il consemneaza producatorii de material anul acesta.

Cu dungi si foarte stilat
Acesta este unul din motto-urile creatorilor. Pe fond mat pot fi regasite modele diverse, o paleta intreaga de culori, forme diferite si culori luminoase - de la petrol pana la roz si auriu, curry si rosu, verde si galben. Foarte elegante si cu un aer nobil sunt draperiile in dungi in tonuri diferite: auriu, nuante de rosu si de albstru indigo.

Armonie "colorata"
Culori tari, tipatoare, indraznete asezate in mod neasteptat una langa cealalta reprezinta un "must have", ceva ce va adduce un aer nou in intreaga incapere. In plus, tema clasica a carourilor intra din nou in voga, dar in culori noi: verde crud si portocaliu, rosu si aubergine, portocaliu si roz, leventica si culoarea ghetei, bej si alb.

Elegant sau totusi vintage?
Un alt model la mare cautare sunt materialele elegante, dar la care stilul clasic este diferit interpretat, se pune accentul pe o eleganta "usoara". Astfel culorile in tonuri discrete, estompate sunt deosebite daca detin si modele clasice: cercuri, structuri ale unui grilaj, motive arabesti, etc.

Materiale la moda
Modelele noilor colectii ale marilor designeri constau in diferite combinatii de tesaturi: polyethylene si bumbac -respectiv panza. Acestea se caracterizeaza printr-o optica mata, prin naturalete si prin caderea luxurianta, eleganta. Pentru designerii de interior caracterul matasos cu un aspect de creton modelul cel mai potrivit pentru o perdea. Pe langa acesta exista si tesaturi fine, transparente care au un efect extraordinar. 

Sursa foto

InCasa.ro