Decoratiuni interioare cu maci

Interioarele moderne, decorate cu accente de rosu, mai ales cu modele florale, au un aspect vintage fermecator ce dau sentimentul de confort. Detalii mici, cum ar fi modele florale de culoare rosie pot schimba radical interioarele, transformandu-le in spatii de locuit spectaculoase, vesele si pline de caldura, fara a cheltui o gramada de bani.

Deoarece se adapteaza oricarui stil de amenajare, modelele florale sunt prezente in design-ul interior de sute de ani, si raman inca in tendinte. Modelele florale prezinta o varietate de culori si texturi ce creeaza un impact vizual puternic.

Putem sa integram un astfel de decor in spatiul de locuit cu ajutorul textilelor, tapetului, tapiseriei si a obiectelor decorative. Cand doriti sa improspatati decorul camerei, apelati la culoarea rosie pentru a face cateva schimbari. Piesele importante de mobilier pot ramane aceleasi deoarece sunt scumpe si greu de inlocuit.

Accentele de culoare rosie, in special modelele florale rosii, sunt perfecte pentru consolidarea stilului vintage si proiectarea interioarelor contemporane. De un rosu vibrant, macii cunt cele mai potrivite flori pentru a realiza un decor cu model floral. Imprimeurile cu maci rosii sunt decoratiuni versatile, potrivite pentru toate anotimpurile si stilurile de decoratiuni interioare.

Florile rosii de mac infrumuseteaza orice camera, indiferent ca sunt folosite in decorarea peretilor, a mobilierului sau a accesoriilor. In dormitor puteti folosi un tapet personalizat, pe care sa-l aplicati pe peretele din dreptul patului. Grafica indrazneata elimina nevoia unui placaj in capatul patului. Macii pot fi pictati si intre rafturile unei biblioteci, ca de exemplu. Putina culoare poate fi “imprastiata” si pe covorasul din living sau pe fata de masa din bucatarie. Modelul cu maci poate fi aplicat si in baie, sub forma de mozaic.

Culoarea puternica a acestor flori poate fi asociata cu nuante de roz si violet, pentru a crea un spatiu romantic, cu albastru pentru a mai domoli intensitatea primei culori, sau cu nuante de portocaliu si galben pentru a realiza un decor cald si luminos. Asociat cu negru si alb, rosul aduce echilibru si eleganta spatiului.

Sursa foto

A.I.

InCasa.ro