Decoratiuni spectaculoase pentru Halloween

bostanNe apropiem cu pasi repezi de noaptea cand se da din nou “lupta” intre spiritele bune si cele rele care se intorc pe pamant. Sarbatoarea Halloween-ului ne bate la usa, in noptea de 31 octombrie toata lumea, cu mic cu mare, se imbraca in costume cu totul si cu totul deosebite, tocmai pentru a speria si a alunga fortele malefice. Obiceiul acesta a pornit de la irlandezi si s-a raspandit in intreaga lume.

Pentu a ne pregati asa cum se cuvine pentru aceasta sarbatoare nu avem voie sa neglijam si aspecul locuintei noastre. De aceea, cu ajutorul decoratiunilor specifice, o vom transforma in totalitate. Nu trebuie sa lipseasca bostanii care lumineaza in noapte, paianjenii sau liliecii care atarna de corpurile de iluminat. Culorile tipice acestei sarbatori sunt portocaliul si negrul.

Petrecerii ii mai trebuie insa inca un “ingredient” pentru a fi pe deplin reusita: specialitati culinare picante precum Chilli con Carne sau Spaghetti all’ arrabbiata.

In cele ce urmeaza noi va propunem cateva idei pentru decoratiuni specifice Halloween-ului, pe care le putem crea chiar noi. Pentru o decoratiune pentru masa din bucatarie sau pentru cea din living avem nevoie de urmatoarele materiale:

- 1 bostan mediu
- Crengute de Hurmuz
- Scorus de munte
- Cutit de bucatarie
- Lingura

Se taie bostanul in doua, iar continutul fiecarei jumatati se scoate afara cu ajutorul lingurii. Se adauga apa, iar apoi se aseaza frumos crengutele de hurmuz si cele de scorus.

Acest ornament poate inlocui cu succes orice vaza sofisticata pe care o avem in casa, aduce culoare, originalitate si caldura de care are nevoie orice incapere.

Sursa foto

A.V.
InCasa.ro