Decoratiunile interioare - la nivel profesionist

O cladire va putea spune privitorului sau celui care o viziteaza cate ceva despre proprietar: ca are bani sau nu, ca se pricepe la afaceri sau...ca are gust sau nu...ca are si bani si bun gust...mai rar...dar exista.

Un spatiu, mai ales daca este public, trebuie amenajat de: arhitecti, designeri, decoratori, pentru ca ei sunt profesionisti.
Cat de seci, reci si fara personalitate sunt interioarele unor cladiri publice unde asteptam la ghisee pentru a plati darile ... prin contrast, tot negativ, cat de incarcate ca niste talciocuri sunt unele spatii comerciale sau interioare private ... nu mai vorbesc de imitatiile folclorice decolorate ...

Ambientul iti selecteaza clientii iar clientii sunt tot mai pretentiosi ... in plus, amenajarile maresc valoarea proprietatii.
In normele din Monitorul Oficial, care puncteaza stelele pentru hoteluri si pensiuni, sunt cerinte clare pentru acestea: estetica inte-riorului, exteriorului...amenajari si decoratiuni...doar cele de o stea-doua sunt..oarecum mai putin pretentioase din punct de vedere este-tic.
Din contactele cu clientii am obsevat ca cei mai multi, care au bun gust apeleaza la specialisti si ... ii lasa sa-si faca meseria fara ca sa deformeze intentia creativa prin interventii si pretentii neavenite.

Clientul trebuie sa controleze preturile, investitia, sa-si aleaga un specialist selectandu-l cu atentie ... dar profesionistul trebuie lasat sa controleze decoratiunea...altfel, la ce bun?

Sursa: casasibiroul.ro