Farfuria, un ornament inedit pentru pereti

Decorarea peretilor cu farfurii nu este o noutate in designul interior. Acest tip de decor este unul destul de vechi, intalnit mai cu seama in casele din zonele rurale. Nu trebuie sa aveti incaperea amenajata in stilul rustic pentru a adopta un astfel de decor, acesta putand fi integrat in aproape orice stil de design interior.

Indiferent de tipul, de forma sau de materiaul din care sunt facute, farfuriile pot deveni un ornament inedit pentru perete. Mai mult decat atat, decorarea unui perete cu farfurii nu presupune o investitie foarte mare. Pot fi folosite chiar si piese vechi, scoase demult din uz. Pentru a crea un decor spectaculos nu ai nevoie de piese scumpe, semnate de designeri celebri, cele create chiar de tine vor fi mult mai apreciate.

Iti poti achizitiona un set de farfurii simple, intr-o singura culoare, pe care sa le pictezi cu modele diverse. Sa nu uitati de farfuriile suvenir pe care le-ati adunat in vacante de prin diverse magazine de antichitati. Peretele nu va mai fi astfel doar un loc frumos amenajat, ci si unul plin de amintiri frumoase.

Farfuriile pot fi folosite pentru a decora un peretele al livingului, al bucatariei sau chiar a dormitorului. Si spatiul exterior poate fi decorat cu farfurii, mai ales daca acestea sunt amplasate pe peretele unei terase. In functie de spatiul pe care doresti sa il decorezi, iti alegi tema si culoarea dominanta. De exemplu, pentru peretele din living s-ar potrivi o tema victoriana, realizata de farfurii in culoare neagra. In zona diningului peretele poate fi decorat cu farfurii in diverse nuante si de marimi diferite, iar in bucatarie se potrivesc farfuriile multicolore, cu motive florale, vegetale sau animale, pe care sa le organizati linear, simetric sau aleatoriu.

Sursa foto

A.I.

InCasa.ro