Decoratiuni in spiritul Craciunului

Se apropie sarbatorile de iarna si doriti sa aduceti putin din spiritul lor in fiecare camera. Nimic mai usor. Pentru a crea o atmosfera placuta si intima, speciala va trebuie doar putin timp si imaginatie. Majoritatea ideilor pe care vi le vom prezenta ca punct de reper pentru o decorare rapida a casei, sunt foarte simple si ieftine.

    

Puteti decora totul cu globuri, fundite rosii, lumanarele, coronite din brad natural, ghirlande. Este de preferat sa alegeti globuri sau obiecte care nu se sparg sau deformeaza prea usor. Alegeti-va o culoare dominanta, rosu, verde, alb, argintiu, auriu sau ce alta culoare va mai place si amplasati peste tot obiecte. Daca le veti asorta cu funde rosii atunci veti avea intr-un minut spiritul sarbatorilor la indemana.

            Pentru a da un aer cat mai festiv nu ezitati sa folositi atunci cand serviti masa, o fata de masa frumoasa. Imprimeurile variaza. La vel si vesela utilizata. Nu va sfiiti sa o folositi pe cea mai buna. Atunci cand nu le folositi farfuriile decorative pot fi lasate la vedere.

Lumanarelele va vor ajuta sa creati mai usor o atmosfera romantica si primitoare. Aranjati-le pe masa si folositi-le cand cinati. Aprindeti semineul, daca aveti unul, pentru a intregi atmosfera de iarna si sarbatoare. Lumanarile pot fi amplasate si in baie pentru a va relaxa si mai mult, mai ales daca sunt parfumate.

        

  

Atarnati coronite de brad, la usa de la intrare, la toate usile de fapt, la ferestre, deasupra semineului. Folositi crengi naturale, verzi  si impodobiti-le cu globuri, lumanarele, fundite rosii, conuri de brad, fotografii sau bomboane. Puteti cumpara si coronite artificiale pe care sa le folositi mai multi ani la rand. pastrati-le in cutii pentru a nu se prafui peste an.

            Colindele vor fi mereu ascultate cu drag in aceasta perioada, deci colectionati cat mai multe si ascultati-le.

 

Este foarte important sa aveti mereu ceva dulce la indemana, fie ca sunt fructe proaspete sau dulciuri, in special bomboane si ciocolata. Musafirii vor veni cu siguranta si vor fi incantati sa se indulceasca putin. Puneti dulciurile in cosulete decorative sau faceti ghirlande de bomboane si amplasati-le pe masa de la intrare. Biscuitii sunt la fel de buni ca si ciocolata. Nu uitati sa puneti dulciuri si in camera oaspetilor, asa se vor simti mai bine primiti.

    
          

            Folositi obiecte naturale, crengute, conuri si faceti mici aranjamente in vase de sticla sau cosulete. Faceti-va cadou o poisenttia.

           Adaugati stralucire peste tot folosind zapada artificiala si ornamente stralucitoare. Aprindeti instalatia de brad in fiecare seara. Si mai ales nu uitati sa faceti cat mai multe poze.

            Trebuie doar putin timp si rabdare si astfel veti avea un Craciun asa cum doriti.

www.incasa.ro

Altheate

13 dec 2007