Frigiderul side by side – modern si spatios

Dintre toate tipurile de aparate frigorifice, frigiderul side by side castiga tot mai multa popularitate in ultimul timp. Cu siguranta exista motive ce stau la baza acestui fenomen, deoarece, daca ar fi sa luam in considerare pretul, acesta este unul dintre cele mai scumpe frigidere.

Pentru a intelege de ce acest aparat frigorific se afla printre preferintele multor persoane, trebuie sa stim ce este de fapt un frigider side by side. Spre deosebire de frigiderele clasice, care au congelatorul fie deasupra, fie in partea de jos, combina frigorifica side by side este alcatuita din doua compartimente diferite, complet separate: un frigider clasic in partea dreapta si un congelator in partea stanga, avand fiecare propria usa de acces.

Aparatul electrocasnic de ultima generatie dispune de un spatiu generos pentru depozitare, oferind utilizatorului un acces facil la toate alimentele de care are nevoie. Flexibilitatea este un alt motiv pentru care frigiderul side-by-side ramane o alegere de top. Acest tip de frigider este prevazut cu rafturi si sertare reglabile, putand fi aranjate in functie de nevoile si preferintele fiecaruia.

Capacitatea de stocare depinde in acest fel de modul de aranjare a acestora, astfel incat, atunci cand avem nevoie de mai mult spatiu putem rearanja cu usurinta rafturile si sertarele. Acest lucru ne ofera mai multe optiuni decat frigiderele traditionale, deci este cu siguranta o alegere mai buna. Dimensiunea reprezinta un alt motiv pentru care frigiderele side-by-side sunt unele dintre cele mai preferate frigidere de astazi. Acestea sunt in general mai mari decat clasicele frigidere, sunt mai late si mai inalte, ceea ce inseamna mai mult spatiu de stocare.

Un alt avantaj al acestor frigidere este modul de deschidere a usilor. Acestea se deschid la centru, iar datorita faptului ca usile sunt mai inguste decat cele ale frigiderelor traditionale, nu incomodeaza mult cand sunt deschise. Aceste modele de combine frigorifice ne incanta si cu un design foarte special, precum si cu multe functii pe care nu le gasim la celelalte tipuri de frigidere.

Sursa foto

A.I.

InCasa.ro