Noua generatie a aparatelor electrocasnice

bucatarieInteligente, economice si usor de ingrijit - noua generatie a aparatelor electrocasnice

Cu toate ca sunt foarte eficiente si practice sunt si foarte usor de folosit, indeplinesc cele mai inalte standarde de siguranta si necesita un minim de efort de ingrijire. Noile modele de aparatura electrocasnica isi indeplinesc rapid, fara zgomot si foarte economic toata sarcinile. De asemenea, castiga increderea atat prin multifunctionalitate cat si prin design-ul atractiv.

Toate aparatele electrocasnice au ceva in comun: pot mult mai mult,  functioneaza fara zgomot si eficient si sunt vizibil mai frumoase indeplinind mai multe functii decat cele din generatiile trecute. Pentru toate aceste calitati sunt raspunzatori urmatorii factori: tehnica ultramoderna cu senzori, programele TouchControl si cele automate.

Noile materiale folosite - otelul inoxidabil si aluminiul: mat si / sau foarte lustruit - dar si sticla dau tonul in ceea ce priveste aparatura de ultima generatie. Este folosit tot mai des si titanul in special pentru liniile impunatoare ale design-ului.

In noua generatie de cuptoare sunt incorporate dispozitive multifunctionale, acestea oferind pe langa modul clasic de functionare si alte utilitati practice ca de exemplu: cuptor cu microunde, cuptor in aburi, dospire, topire, coacere  paine, pizza etc. Aceasta apartura compacta este foarte potrivita pentru bucatariile mici.

Datorita inaltimii lor dispozitivele pot fi combinate, astfel fiind economisit spatiul din bucatarie.

Marea surpriza o vom avea atunci cand este vorba de curatatul dispozitivelor si aparaturii. Acestea necesita un minim efort datorita straturilor speciale de protectie cu proprietati antiadezive si sistemelor inovative de curatare.

In cazul spalarii cu mana a vaselor se consuma aproximativ 40 l. Masinile performante de spalat rezolva aceasta problema, ajutandu-ne sa economisim 27 l. Programele speciale, intensive si cele economice protejeaza paharele sensibile, portelanul, tacamurile din argint sau inox, iar vesela atinge din nou stralucirea dorita. De o igiena absoluta au grija programele si filtrele de igiena, ucigand toate bacteriile.

Depozitarea alimentelor, racirea si inghetarea acestora nu a fost niciodata mai usoara cum este astazi. Acest fapt se datoreaza noilor frigidere si performantelor congelatoare. Pentru gospodarii si pentru familiile care primesc des multi musafiri aparatura electrocasnica side-by-side este cea mai recomandata.

Ce nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie este hota. Aceasta s-a transformat de-a lungul timpului intr-o aparatura electrocasnica revolutionara, datorita tehnicii moderne senzoriale, conceptelor noi de redare a caldurii pentru economisirea energiei, materialelor speciale pentru estomparea zgomotului, tehnicii perfectionate a filtrelor, ingrijirii usoare, dar si datorita design-ul atractiv. Noile hote sunt incorporate in mobila de bucatarie, dar pot fi si un highlight optic in noile bucatarii.

Amestecul de materiale din otel inoxidabil sau aluminiu si sticla se adreseaza atat aparaturii electrocasnice cat si design-ului pentru mobila punandu-se accentul pe optica.

Aparatura electrocasnica din prezent este foarte eficienta, multifunctionala si performanta, astfel incat munca noastra este vizibil redusa, iar viata mult mai usoara.

Foto: biomoebel-genske.de

InCasa.ro