(P) Aspiratorul Philips cu clasa de eficienta energetica A devine un must pentru casa ta!

Conceputa special pentru a te ajuta sa ai rezultate de curatare excelente a casei tale, noua gama de aspiratoare Philips A Class contine produse care iti usureaza munca, iar experienta de a face curatenie devine astfel mai placuta, datorita tehnologiilor inovatoare, motoarele extreme de eficiente, noului design al capetelor de aspirare si a multitudinii de accesorii extrem de utile.

Noua ne-a atras atentia noul aspirator cu sac Philips Performer Expert (FC8728/09), clasa A care este prevazut cu un kit de curatare format din numeroase accesorii care usureaza curatarea tuturor zonelor din casa.

Aspiratorul cu sac Performer Expert (FC8728/09) are doua capete de aspirare principale:

TriActiveMax ce efectueaza 3 actiuni de curatare dintr-o singura miscare. Practic noul design al talpii ajuta la curatarea in profunzime a tesaturii covoarelor, iar cele 2 perii laterale curata praful din jurul peretilor.

Capul de aspirare DiamondFlex este special creat pentru suprafete dure, este foarte subtire si, in plus, se roteste la 180° pentru a ajunge cu usurinta in zonele greu accesibile, cum ar fi colturile si zonele din jurul pieselor de mobilier, intorcandu-se automat in pozitia initiala.

Mai mult decat atat, acest kit contine si alte accesorii extrem de utile:

  1. Accesoriu universal – face mult mai usoara aspirarea rafturilor inalte, a pervazurilor si a suprafetelor de deasupra mobilierului
  2. Cap de aspirare pentru perdele
  3. Cap de aspirare pentru perne
  4. Accesoriu extra lung pentru spatii inguste - ajuta la accesarea rapida si curatarea spatiilor inguste, precum spatiul dintre canapele sau liniile din spatele pieselor de mobilier
  5. Cap de aspirare pentru calorifere
  6. Accesoriu pentru locuri greu accesibile - este util pentru aspirarea colturilor si a unghiurilor dificile din interiorul corpurilor de mobilier
  7. Cap de aspirare mic/perie 2 in 1 - care ajuta la curatarea suprafetelor dificile, prevazuta cu o modalitate extrem de eficienta de a transforma duza simpla in una cu perie
  8. Accesoriu pentru spatii inguste

Setul de accesorii cu care este echipat aspiratorul se adaptea oricarui spatiu din casa, indiferent cat de greu accesibil este.

Aspiratoarele cu sac Philips Performer Expert FC8728 pot fi utilizate si de persoanele cu alergii deoarece acestea au in componenta un filtru HEPA 13 ce purifica aerul evacuat cu pana la 99,95% de alergeni precum: par de animale, polen, praf, pentru un mediu curat si sanatos. Filtrele HEPA 13 sunt testate pentru calitate de ECARF.

In plus, ca tu sa fii pe deplin multumit de curatenia caminului tau, Philips a dezvoltat cele mai bune tehnologii, astfel incat sa obtii acest lucru si cu un consum redus de energie.

Tehnologia AirflowMax specifica aspiratoarelor cu sac permite desfasurarea uniforma a sacului de praf de tip s-bag de 5 litri, mentinand aceeasi putere de aspirare, chiar si pe masura ce sacul se umple. Compartimetul pentru praf de capacitate mare permite sacului sa se deschida uniform. Profilul unic cu striatii al compartimentului de colectare a prafului maximizeaza fluxul de aer din jurul sacului de praf.

Materialul de calitate ridicata al sacului de praf nu se infunda, maximizeaza fluxul de aer si mentine puterea ridicata de absorbtie pe toata durata de viata a sacului.

Motoarele au fost proiectate pentru a avea pierderi minime de aer, devenind astfel extrem de eficiente si fiind capabile de viteze de pana la 650 km/ora, de 2 ori mai rapid decat o masina de formula 1.

Pentru un plus de confort, aspiratorul este prevazut si cu o telecomanda amplasata pe maner, care, cu ajutorul tehnologiei cu infrarosu, transmite semnalele catre aspirator. Astfel, curatenia devine si mai simpla!

Fiind dotat cu tot ce ai nevoie pentru a avea casa mai curata intr-un timp cat mai scurt, aspiratorul Performer Expert FC8728/09 va deveni aparatul tau electrocasnic preferat!

Din familia de aspiratoare eficiente energetic de la Philips fac parte urmatoarele modele:

Aspiratoare fara sac:

Aspiratoare cu sac: