Iluminarea decorativa a curtii

Aceste surse de lumina ambientala arata bine atat ziua cat si noaptea, cand sunt pornite.

Zi si noapte
Imediat cum incepe sa creasca ziua si afara se incalzeste, incepem sa ne gandim iar
la natura si la gradina din fata casei - sa urmarim zborul unui fluture, sa mirosim aroma luxurianta a liliacului, sa citim sub razele soarelui. Asta presupune ca sursele de iluminare nocturna trebuie sa arate la fel de bine in timpul zilei ca si pe timpul noptii, asa ca fiti atenti ce cumparati.

Iata cateva idei:
iluminarea curtii a

iluminarea curtii b

iluminarea curtii c

A.

B.

C.

A. Aceasta lampa cu picior inalt e perfecta pentru a lumina stratul de flori din jurul ei si aleea de pietre. Este facuta din alama si are forma unui clopot mic, la capatul unei tulpini curbate delicat; seamana cu o floare, dar nu rivalizeaza cu adevaratele flori din gradina.
B. Palaria directioneaza lumina in jos, ceea ce face aceasta lampa de aluminiu, inalta de 25 de cm sa fie potrivita pentru iluminarea treptelor.
C. Fabricata din metal, aceasta lampa de gradina poate rezista multi ani in curte.

Una cu gradina
Astazi, design-ul celor mai multe accesorii pentru gradina oscileaza intre negru si
culori foarte puternice. Formele stilate trebuie sa se integreze in decor si sa fie placute la vedere.

Odata ce ati stabilit ce stil se potriveste mai bine cu aspectul casei, trebuie sa va hotarati asupra zonelor din gradina pe care vrei sa le iluminati, sa le scoateti in evidenta noaptea. Unele surse de lumina sunt potrivite pentru iluminarea treptelor si a aleilor in timp ce altele imprastie lumina difuza asupra florilor si peluzei. Curentul electic care alimenteaza aceste accesorii poate fi redus la 12 volti printr-un simplu transformator. Asta face ca luminile artificiale nocturne sa fie economice si sa aiba un risc mai scazut de electrocutare.

iluminatul curtii d

iluminatul curtii e

iluminarea curtii f

D.

E.

F.

D. Aceasta lampa de gradina a imprumutat forma lanternelor vechi care se gaseau pe ambarcatiuni; folosita pentru a lumina aleea ce duce inspre intrarea in casa.
E. Cu un finisaj care ii da un aspect antic, aceasta lampa are un design simplu, dar placut.
F. Asezata intr-un strat de flori, lampa din imagine confera stil gradinii, fara sa iasa prea mult in evidenta. Palaria de cupru poarta patina timpului.