Iluminatul exterior

iluminat exteriorCine isi doreste sa aiba parte de o iluminare profesionala a fatadei si a gradinii ar trebui sa se consulte cu un sepcialist in acest domeniu ca totul sa arate foarte bine la final. InCasa va raspunde in cele ce urmeaza la cele mai des intalnite intrebari cu privire la aceasta tema:

De ce este atat de important sa acultam sfaturile unui specialist atunci cand este vorba de iluminarea exterioara?

In aceasta privinta exista doua avantaje: pe de-o parte creste in mod real siguranta, iar pe de cealalta parte casa, gradina si terasa sunt puse intr-o lumina foarte buna.

Ce trebuie sa luam in considerare atunci cand este vorba de planificarea metodelor de iluminare?

In primul rand trebuie sa ne gandim bine ce zone dorim sa fie puse in lumina, ce accente dorim sa scoatem in evidenta. Exista vreun copac de exemplu, care este cu adevarat frumos sau eventual statueta interesanta? Sau poate fatada frumoasa a casei vrea sa iasa din intuneric si sa fie impunatoare? Pentru a nu omite nimic interesant si care ar putea arata foarte bine este bine sa ne facem un fel de inventar ale celor mai deosebite obiecte.

Cum trebuie sa procedam ca sa nu atingem costuri prea inalte?

Atunci cand constuiti casa de la A - Z trebuie sa va ganditi atunci neaparat la iluminarea axterioara. Acest lucru va economisi efort, timp si bani.

Ce putem face noi in prealabil?

Cel mai important este sa ne informam cu privire la toate aspectele posibile, la avantaje si la dezavantaje. Este bine sa luam exemplul altor modele reusite din vecinatate, din oras sau din revistele de design. In gradina puteti face proba cu o lanterna mai mare, puteti observa astfel ce arata bine in ôlumina reflectoarelorö.

Sursa foto

InCasa.ro