In ce case locuiesc vedetele?

Nu exista ceva care sa lipseasca din resedintele de vis ale celor celebri si bogati: semineu in baie, sala de bowling langa living sau un strand privat in vecinatatea pistei de aterizarea a elicopterului, asa cum se intampla in cazul Angelinei Jolie si al lui Brad Pitt. In astfel de conditii exclusiviste traiesc starurile de la Hollywood, legendele pop si mogulii TV. Totul pare a fi desprins din cel mai frumos vis: astfel locuiesc cei celebri, bogati si frumosi.

Dupa multe deplasari in lume si sederi mai lungi in Namibia, perechea de vis Angelina Jolie si Brad Pitt impreuna cu copiii se muta din nou in Malibu. Vila care valoreaza 9 milioane de dolari este o adevarata fortareata cu o multime de sisteme de siguranta si camera de supraveghere. De aici se poate vedea foarte bine Pacificul, iar mergand pe o aleea si pe niste trepte din lemn ajungem la o piscina imensa. Elicopterul privat sta la dispozitia familiei in permanatenta. Aceasta proprietate de vis cu teren de tenis si alte facilitate de lux este tinuta departe de ochii curiosilor.

Nici alte staruri nu se zgarcesc atunci cand este vorba de "cei patru pereti", ca de exemplu George Clooney. Vila sa din Italia care valoreaza peste 10 milioane dolari are o priveliste extraordinara. Aici sunt bineveniti prieteni buni ai actorului, acesta cazandu-I intr-una din cele 25 camere ale constructiei.

Mostenitoarea imperiului hotelier, Paris Hilton, a primit de la fostul ei iubit un cadou mai mult decat extravagant: o casa amenajata in stil mediteranean in valoare de 12 milioane dolari. Actorul din "Pretty woman" si-a construit pe acoperisul plat al vilei sale din New York o "cabana" unde sa stea de fiecare data cand simte nevoia sa mediteze.

Marile vedete isi cumpara proprietati in cele mai nobile cartiere. InCasa.ro va propune sa aruncati o privire si sa vedeti cum traiesc anumite persoane cheltuindu-si astfel doar "banii de buzunar":

Angelina Jolie si Brad Pitt
angelina brad

David si Victoria Beckham
david si victoria Beckham

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston

George Lucas
george lucas

Whitney Houston
Whitney Houston

Avril Lavigne
Avril Lavigne

Eddie Murphy
Eddie Murphy

John Travolta
John Travolta

Will Smith
Will Smith
 

Oprah Winfrey
Oprah Winfrey

Larry King
Larry King

Jennifer Lopez si Marc Anthony
Jennifer Lopez si Marc Anthony

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger

Aaron Spelling
Aaron Spelling

InCasa.ro