Inlocuieste mobilierul vechi cu unul modern

Cu siguranta multi dintre noi isi amintesc acele televizoare care cantareau o “tona” si care aveau aspectul unui dulap, dar si acele canapele care ocupau o treime din spatiul camerei de zi.

Din fericire, lucrurile s-au schimbat. Acum avem posibilitatea sa alegem piese de mobilier de dimensiuni normale, care sa se integreze cat mai bine in decor. Mobilierul modern aduce imbunatatiri in ceea ce priveste greutatea si dimensiunea, si surprinde prin design-ul neconventional al elementelor.

Cele mai multe modele pornesc de la structura standard a ceea ce se presupune a fi un televizor, o canapea, o masa, variind in mare parte doar aspectul elementului. De exemplu, amintiți-va primele modele de calculatoare aparute pe piata. Dimensiunea desktop-ului era enorma. Acum desktop-ul vine intr-o carcasa usoara, cu un monitor subtire “cat o foaie de hartie”.

Un mobilier modern presupune si un TV cu ecran plat. Indiferent de dimensiunea televizorului, acesta se va potrivi in orice camera, chiar si in cele mai putin spatioase, deoarece televizorul poate fi instalat si pe perete. Fiecare incapere din casa poate fi transformata si adaptata nevoilor noastre cu ultimele aparitii in materie de design interior, atat din punct de vedere al tehnologiei cat si al finisajelor.

Ideea moderna, contemporana, este de a proiecta si de a crea un produs care sa fie functional dar care sa indeplineasca si un rol estetic. De asemenea, materialele trebuie sa fie de calitate si sa fie folosite in cantitati cat mai mici. Si cum tehnologia a inceput sa interactioneze din ce in ce mai mult cu designul interior, ultimele modele ale aparatelor electrocasnice sunt disponibile intr-un design modern si optimizat, care va da un aspect nou si mai curat oricarei zone din interiorul sau exteriorul casei.

Mobilierul modern este convenabil si ca pret. Internetul gazduieste o mare parte din site-uri care fac publicitate la toate tipurile de marci, desene si modele, iar pretul este mult mai avantajos decat daca l-am fi achizitionat din magazinele de specialitate.

Sursa foto

A.I.

InCasa.ro