Invelitori Gerard

Producatorul neozeelandez Ahirofiing Limited, liderul mondial in producerea tiglelor metalice texturate, cu o experienta de peste 40 de ani in domeniu, este prezent de mai bine de 2 ani de zile in Romania prin partenerul sau Final Construct srl. Reprezentant la nivel inalt in domeniul invelitorilor, firma romaneasca a promovat invelitorile de inalta calitate Gerard.

Durabile si sigure in toate starile
Suprapunerea etansa a profilului Gerard cat si sistemul de prindere in plan orizontal face ca invelitorile Gerard sa reziste cu succes la precipitatii abundente, furtuni si grindina. Termenul de garantie certificat de producator este de 50 de ani in sistem.

Rezistenta la cutremure
Sunt nenumarate performantele de rezistenta ale invelitorilor Gerard in conditii de cutremur, in contrastanta cu cladiri invecinate care s-au prabusit datorita materialelor foarte grele folosite in componenta acoperisurilor acestora. Tiglele metalice Gerard sunt de aproximativ 7 ori mai usoare decat tiglele din ceramica sau beton.

Fabricate la standarde internationale
Producatorul AHI Roofi ng Limited este certificat ISO9001, recunoscandu-se astfel standardele sistemului de management al calitatii in mai mult de 150 de tari din intreaga lume. Aceasta certificare recunoaste angajamentul luat de Ahi Roofing pentru calitate, productivitate, costuri competitive si multumirea clientilor.
Invelitorile Gerard® adauga stil si securitate fiecarei case sau cladire comerciala.
Fiecare modul de tigle este realizat din otel acoperit cu un strat consistent de Zincalume (zinc si aluminiu), ceea ce confera o mare rezistenta in timp.
Designul traditional al tiglelor este completat cu frumusetea naturala a stratului de acoperire din granule de roca.

Sursa: casasibiroul.ro