Mai multă căldură ... de la Vitaforte

Căldura emisă de aceste panouri se face radiant (nu prin convecție) și controlat, putând fi aplicat și un termostat, după cum puteți vedea și în imaginea alăturată. SUN DUST este o serie uimitoare de panouri care încălzesc fiecare încăpere cu armonie și stil. O atingere de sticlă care se asortează cu orice tip de mobilă, putându-se monta ușor, cu costuri mici de funcționare și cu o lipsă totală de zgomot.

O soluție pentru orice ambient
Prin transparență, sticla aduce un efect vizual plăcut și nu afectează designul interiorului, degajând o frumusețe unică decorului, ceea ce asigură pentru oameni cea mai placută și sănătoasă formă de încălzire, ca să nu mai vorbim și de faptul că această căldură generează o mișcare ascendentă, aerul rămâne practic curat.
Culorile particulare ale sticlei pot fi alese în momentul în care se dorește alegerea unui model anume. Panourile SUN DUST sunt disponibile în trei modele, tip orizontal sau vertical, au dimensiuni diferite și 6 culori(gri, galben zincat, albastru de noapte, verde inchis, albastru ultramarin, roșu rubin).

Nu doar formă ci și culoare
Căldura este necesară pentru menținerea condițiilor plăcute de viață. Chiar și atunci când condițiile oferă un spațiu restrâns puteți alege SUN DUST care se adaptează perfect și discret spațiilor restrânse, păstrându-și caracteristicile termice.

Sursa: casasibiroul.ro