Masa cu petale

Inspirat de natura, designerul Salih Teskeredzic a proiectat o piesa de mobilier inedita, ce poate revitaliza o incapere intreaga. Aceasta piesa de mobilier este de fapt o masa, ce are un design aparte fata de cele traditionale.

Aspectul acesteia ne duce cu gandul la frunza de trifoi datorita celor trei bucati de lemn atent finisate in forma de petala care, suprapuse, se unesc in mijloc prin ceea ce se poate numi “ochiul” florii.

Modelul nu este insa unul simplu, se pot observa detalii uimitoare atat la acest “ochi” cat si pe marginea fiecarei petale. Masa este in mare parte lucrata manual, si este realizata din lemn masiv. Pentru fabricarea aceastei piese de mobilier se utilizeaza in mod special lemnul de nuc, de cires si de artar.

Paleta cromatica poate fi una diversificata, in functie de dorintele fiecaruia, cu toate ca masa a fost prezentata in trei nuante: castaniu inchis, violet si verde. Tot la dorinta fiecaruia se poate “umbla” si la numarul de petale ce alcatuiesc masa. Designul mesei permite sa adaugati sau sa scoateti petale.

Masa sub forma de trifoi este eleganta, atractiva si foarte decorativa, fiind in acelasi timp o piesa de mobilier versatila si functionala pentru orice camera. Puteti pune aceasta masa in camera de zi, pe terasa sau chiar in gradina, deoarece acesta se integreaza foarte bine in aproape orice decor.

Sursa foto

A.I.

InCasa.ro