Materiale pe baza de lemn

Placile Kaindl - usor de prelucrat
Placile furniruite de la KAINDL deschid noi perspective ambientale, pe de o parte datorita rezistentei si pe de alta parte datorita structurii fascinante a suprafetelor.Indiferent daca se folosesc in bucatarii, camere de zi sau ateliere de creatie, placile KAINDL garanteaza nivelul cel mai ridicat din punct de vedere al modei si tehnicii.
Placile acoperite cu furnir estetic satisfac cele mai exigente dorinte pornind de la specii precum paltin sau mesteacan pana la specii exotice precum makassar sau mar indian.
Placile furniruite KAINDL pot fi folosite atat pentru realizarea de mobilier care sa pastreze caracterul natural cat si pentru decoratiuni interioare.Furnirul natural de cea mai buna calitate, atent selectionat si sortat , confera fiecarei placi valoare de unicat, valoare obtinuta dupa decenii de experienta si know-how.

Fara lacuire, fara slefuire, fara stres - placile FINOBOARD
Cu FINOBOARD firma M. Kaindl Holzindustrie prezinta prima placa cu furnir estetic si cu suprafata finisata cu rasina melaminica.
Datorita unei tehnologii revolutionare, placile furniruite FINOBOARD combina calitatile placilor de suport (PAL sau MDF) cu suprafata din furnir natural rezistenta la zgarieturi.Placile sunt disponibile in toate variantele uzuale de furnir, si se pot folosi atat pentru mobila cat si pentru decoratiuni interioare.
Aceste placi nu mai necesita alte prelucrari in afara de taiere si aplicarea canturilor, de aceea aceste placi sunt ideale pentru atelierele mici si mijlocii.

Sursa: casasibiroul.ro