Tencuiala anti bacterii si mucegai

baumix tdm90Venind in intampinarea capriciilor vremii, Baumix aduce clientilor sai un nou produs: tencuiala decorativa minerala TDM 90 care este pregatita sa reziste la toate conditiile de vreme si care reduce costurile de incalzire cu mai mult de 30%. Materialul izoleaza termic lasand peretele sa respire, are o rezistenta superioara  la soc si nu permite dezvoltarea bacteriilor, algelor si mucegaiului.

InCasa.ro si Baumix te invita la CONCURS

Comparativ cu tencuiala acrilica, cea minerala are o serie de avantaje care vor duce la o durabilitate superioara a materialului, costuri mai mici de intretinere si un aspect mai placut. In primul rand, tencuiala decorativa minerala are o permeabilitate la vapori mai mare de 10-15 ori evitand astfel condensul. Apoi, materialele precum TDM 90 nu sunt combustibile, lucru foarte important in siguranta constructiilor. De asemenea, tencuiala minerala are o rezistenta mecanica si a culorilor mai mare, in timp ce costurile de transport si depozitare sunt mai scazute.

Tencuiala decorativa minerala TDM 90 este disponibila in alb si 56 de culori pastel, avand doua tipuri de structuri: periata (1mm) si zgariata (1,5 si 2mm), iar in functie de acestea consumul variaza intre 2,4kg/m2 si 2,9kg/m2. TDM 90 este disponibil la partenerii Baumix din tara la un pret de referinta de 55.48 lei (alba) si 79.73 lei (colorata).

Despre Baumix:
Baumix este unul dintre cei mai importanti producatori de materiale de constructii, prezent pe piata din Romania din 2003. Compania are la ora actuala doua capacitati de productie, in Ploiesti si Cluj, cu o capacitate de productie de 35.000 tone lunar..

Gamele de produse oferite se adreseaza segmentului de renovari și lucrari de mici dimensiuni, iar prin intermediul gamei profesionale, Baumix se adreseaza firmelor specializate si acopera zona de finisari interioare si exterioare, incluzand din acest an si produse de rasini expoxidice pentru finisarea pardoselilor industriale. Pe langa aceste solutii complete, producatorul include in portofoliul sau de produse o gama extinsa de aditivi pentru mortare si betoane.

www.baumix.ro

InCasa.ro