Modele spectaculoase de cazi de baie

In amenajarea unei bai, un rol important il joaca obiectele sanitare. Modul in care acestea sunt pozitionate influenteaza aspectul general al incaperii si contribuie in mare masura la confortul nostru.  

Atunci cand alegem obiectele sanitare pentru baie tindem sa optam pentru clasicele modele, cu toate ca acestea se gasesc pe piata in diverse forme (patrate, dreptunghiulare, rotunde). Astfel, specialistii in domeniu cauta sa surprinda prin noi modele, in forme atipice, create in special pentru spatiile moderne de locuit.

Noile dimensiuni si forme ale acestor inovatii poate schimba radical orice incapere, indiferent de stilul de amenajare al acesteia. Accentul s-a pus in special pe cea mai importanta piesa a baii, si anume, pe cada. Materialele din care sunt create acestea variaza, precum si modelele.

Un aspect unic si cu totul aparte il are cada sub forma de pantof, creatia apartinand designer-ului italian Massimiliano Della Monaca. Cada este acoperita pe exterior cu un mozaic pretios de sticla, design ce  ofera baii un aspect de lux. Cazile din lemn sunt de asemenea printre ultimele tendinte in materie de obiecte sanitare. Designerii le recomanda in amenajarea caselor moderne, cu influente de stil minimalist, asiatic sau rustic, prevazute cu bai spatioase.

Materialul din exteriorul cazii este din lemn, in timp ce in interior s-a folosit o fibra care poate stoca perfect apa. Lemnul din care acestea sunt confectionate este, de obicei, de esenta tare, care sa reziste vreme indelungata expunerii la apa. Cele mai spectaculoase sunt cele care au un design asemanator cu cel al unei barci. Un astfel de model poate fi integrat intr-un decor mediteranean sau nautic.

Designerul italian Ron Arad a reinventat cabina de dus, creand astfel un sistem multifunctional, care, datorita desingn-ului veti putea avea atat  un dus cat si o cada. Pe acelasi principiu a fost conceputa si cada creata de Gustaw Lange. Extrem de eleganta și frumosa in design, cada nu este doar un dispozitiv necesar baii, ci si o opera de arta in sine. Cu un finisaj in alb si negru, acest model de cada va permite sa aveti o imbaiere relaxanta si confortabila intr-un mod elegant.

Daca sunteti un cititor pasionat, vi se potriveste perfect cada care are atasata o mini biblioteca. Design-ul ingenios freste cartile de umezeala si asigura in acelasi timp o lectura placuta in timpul imbaierii. Astfel de modele de cazi de baie sunt tot mai mult la moda printre alegerile clientilor care doresc ceva nou si modern.

Sursa foto

A.I.

InCasa.ro