Sisteme de protectie pentru muchii si colturi

Bunastarea si siguranta unui copil este o preocupare majora pentru orice parinte si, pentru ca cei mici au nevoie sa se miste in voie, sa exploreze, trebuie luate anumite masuri de precautie care sa-i asigure copilului un mediu sigur de joaca.

Dar, nu doar cei mici au nevoie de sisteme de protectie, multi oameni de toate varstele se ranesc de muchii ascutite, cum ar fi colturile de mese si pereti. Pe piata se gasesc anumite accesorii de siguranta special create pentru a atenua socul in cazul lovirii accidentale de aceste colturi.

Acestea pot fi fabricate din diferite materiale, din plastic, spuma sau silicon si includ sisteme practice de lipire sau asezare astfel incat sa nu distruga mobila sau peretii. Aceste corniere au si rolul de a proteja muchiile si de a masca diferite imperfectiuni.

Cornierele se gasesc intr-o gama diversificata de culori ce permit asortarea cu tamplaria si mobilierul. De exemplu, cele in culori vii, precum rosu, galben, verde si albastru pot fi utilizate in gradinite, scoli, parcuri tematice si chiar in locuinte, iar cele de culoare alba, maro si gri pot fi utilizate in spitale, aziluri de batrani si cladiri publice. Unele dintre ele sunt inclusiv transparente pentru a nu influenta design-ul din incapare. Accesoriile de protectie se instaleaza rapid si usor, sunt durabile si rezistente la socuri si zgarieturi.

A.I.

InCasa.ro