Patul suprapus, o solutie pentru spatiile mici

Spatiul ar putea fi o problema pentru familiile mari ce locuiesc in zonele urbane. Locuintele de mici dimensiuni necesita un plan de amenajare bine gandit, care sa valorifice la maximum spatiul disponibil.

Locuintele mici par sa ofere posibilitati limitate de amenajare, dar exista o multime de solutii si modalitati inteligente care sa resolve problema spatiului. Producatorul de mobilier italian Espace Loggia a proiectat o serie de “paturi lift” care se ridica spre tavan, eliberand astfel cea mai mare parte a pardoselii.

Acest lucru este realizat printr-un mecanism destul de simplu, special conceput pentru a elibera camera pe timp de zi si de a ocupa temporar spatiul de “sub pat” cu un birou sau cu alte piese de mobilier, cum ar fi rafturi, dulapuri si scaune.

De fapt, este vorba despre un tip de mobilier 3 in 1 care ofera spatiu pentru dormit, pentru birou dar si pentru relaxare. Seria de paturi mobile este concepta similar ca cel al paturilor Murphy, dar are un design modern si elegant. Patul poate fi usor ridicat sau coborat, poate fi reglat la inaltimi diferite fata de tavan si vine intr-o varietate de marimi si culori pentru a satisface orice dorinta.

In plus, fata de modelele standard, pot fi proiectate si modele personalizate. Puteti alege marimea, culoarea si finisajele care se potrivesc cel mai bine cu stilul de amenajare al locuintei. Mobilierul realizat de Espace Loggia combina trei functii intr-una singura: o zona de relaxare prevazuta cu doua fotolii, un birou si un pat. Acestea sunt insa optionale, mobilierul putand fi proiectat in functie de cerintele si nevoile dumneavoastra.

Atunci cand patul si biroul sunt ridicate, spatiul se transforma intr-o zona de relaxare, amenajata cu 2 fotolii. Biroul poate fi oricand coborat si astfel spatiul se transforma intr-unul destinat lucrului, iar noaptea, cu un gest simplu, patul poate fi coborat din tavan pentru a va oferi un somn confortabil.

Sursa foto

A.I

InCasa.ro