Bibliochaise – fotoliul care iti face lectura mai placuta

Ce e mai placut pentru pasionatii de carti decat sa aiba propriul colt de lectura, iar cartile lor preferate sa fie la indemana ori de cate ori doresc sa rasfoiasca una? Poate, sa schimbe cartea fara sa se ridice din fotoliu.

Acest lucru a devenit posibil datorita designerilor de la studioul de design interior Nobody & Co care au creat Bibliochaise, un concept care uneste intr-o singura piesa atat un fotoliu confortabil cat si o bibliteca.

Tot timpul este nevoie de mai mult spatiu pentru depozitarea cartilor, iar acesta piesa de mobilier nu rezolva doar acesta problema. Fotoliul multifunctional reprezinta o solutie inedita si pentru spatiile reduse. Bibliochaise iti ofera atat un loc confortabil pe care sa stai in timp ce citesti cat si un spatiu amplu de depozitare pentru titlurile preferate.

Daca te gandesti ca biblioteca oferita de Bibliochaise nu este destul de spatioasa pentru cartile tale, afla atunci ca acesta poate gazdui pana la 300 de volume.

Simplitatea design-ului face ca acest fotoliu multifunctional sa se poat incadra cu usurinta in orice incapere, indiferent de stilul de amenajare al camerei. Iar faptul ca este disponibil in mai multe culori permite alegerea nuantei in functie de paleta cromatica a incaperei in care se doreste pozitionarea fotoliului.

Piesa de mobilier este prevazuta cu un sistem de roti care permite mutarea cu usurinta chiar si atunci cand biblioteca este incarcata cu carti. Din pacate piesa se afla momentan in stadiul de prototip, dar cei priceputi isi pot crea singuri fotoliul multifunctional avand drept model Bibliochaise.

Sursa foto

A.I.

InCasa.ro