Piese de mobilier pe roti

In procesul de design interior fiecare detaliu conteaza. Trebuie sa existe o imbinare perfecta intre elementele ce alcatuiesc decorul: piese de mobilier, perdele, tapiterie, covoare, lampi, obiecte de arta.

Pentru a atinge nivelul de confort dorit, piesele trebuie sa fie functionale, sa aiba un aspect placut si sa fie usor de manevrat. Insa, nu toate elementele pot fi mutate de colo-colo cu foarte mare usurinta.

Piesele de mobilier, precum dulapul, patul, biroul, fac parte din aceasta categorie care, odata amplasate intr-un loc, nu mai sunt mutate mult timp. Alta ar fi situatia daca am vorbi despre mobilierul pe roti.

Rolele sunt atasate pieselor de mobilier in scopul de a face menajul si reamenajarea mult mai usoara. Cea mai comuna piesa de mobilier, pe roti, este masa de cafea. De obicei aceste masute au un design simplu, au blatul din sticla sau din lemn si roti de dimensiuni medii. De la masa de cafea, la scaunul de birou, rotile au devenit un “accesoriu” pentru mai multe piese de mobilier din locuinta.

Mobilierul pe roti reprezinta un avantaj pentru toate spatiile, mici sau mari. Sunt incredibil de utile, permitandu-va sa stergeti podeaua in doar cateva minute. Spatiu de birou ar fi mult mai usor de reamenajat daca ar dispune de un astfel de mobilier. Mobilierul de birou pe roti este disponibil in prezent in diferite stiluri si modele. Este convenabil, economiseste spatiu si ofera idei practice care permit crearea unui design interior flexibil, imbunatatind functionalitatea spatiilor mici.

Flexibilitatea, ceea ce mobilierul modern de birou pe roti va poate oferi, este una dintre cele mai recente tendinte in design-ul de mobilier de birou si de planificare la locul de munca. Folosirea mobilierului modern de birou cu role reprezinta o modalitate de a adauga personalitate la design-ul biroului de acasa si de ajustare a acestuia in conformitate cu noile sarcini.

Rotile din cauciuc si plastic moale sunt foarte bune pentru covoare. Cele din plastic dur pot fi folosit pe gresie, pardoseli din beton si lemn de esenta tare. Mobilierul de birou cu roti de metal pot fi utilizate in aer liber sau in interior pe o podea din material dur.

Sursa foto

A.I.

InCasa.ro