Piesele de mobilier `Loom`

mobila loomSecretul Loom: flexibilitate si stabilitate
Americanul Burns Lloyd a scos pe piata in anul 1917 mobilierul exclusivist Loom. Tehnica de impletire a acestuia era considerata in vremea aceea drept o adevarata descoperire in acest domeniu. Mobilierul impletit si elegant se caracterizeaza printr-o lucratura foarte precisa, fina si sofisticata, dar si prin tehnica de impletire a otelului inoxidabil, stabilitate si flexibilitate in acelasi timp. Aceste lucruri ii redau o rezistenta aparte. Astazi locatia fabricii unde se produce acest tip de mobilier se afla in Italia si in Anglia. Sortimentele Loom sunt de o mare diversitate, cuprinzand mobilier modern pentru fiecare spatiu si incapere a locuintei.

Mobilierul Loom: amenajare exclusivista
Acest tip de mobilier se produce din lemn prelucrat, care se modeleaza si se sculpteaza in aburi. Confortul mobilei Loom este foarte bine cunoscut si apreciat inca din anul 1922. imediat dupa aparitia ei pe piata, aceasta reprezenta prima optiune pentru iahturile exclusiviste sau vilele elegante.

Un sortiment bogat
Scaunele, fotoliile sau canapelele prelucrate in stil clasic si modern redau accente unice in incaperile unde sunt amenajate. Mobila Loom nu scartaie si nici nu deterioreaza imbracamintea. Sunt fabricate in stil ergonomic, iar confortul lor este inegalabil. Gama Loom cuprinde mobila Lounge si fotolii pana la mobilier exclusivist pentru terase si "gradini de iarna". De asemenea se gasesc piese potrivite pentru fiecare spatiu din casa, caracterizandu-se prin maiestrie, traditie de inalta calitate si design modern.

Mobilier Loom din lemn de tec
Lemnul valoros si foarte rezistent la conditiile meteo este crescut pe plantatii controlate de catre stat. lemnul de tec transformat in mobila Loom garanteaza confortul si calitatea o viata intreaga. Uleiul extras din acets tip de lemn face ca mobila sa fie placuta la atingere, avand de asemenea o optica luxoasa pentru gradina si terasa.

Sursa foto

InCasa.ro