Placi pentru exterioare rezistente

Dublu durizat.
Placile MAX EXTERIOR au tot ceea ce este necesar unei placi pentru a putea rezista oricaror solicitari: suprafata dublu durizata cu rasini poliuretanice acri-lice. Acest strat confera placilor din laminat duromer de presiune exact acele calitati ce confera unicitate fatadelor, balcoanelor si tuturor exterioarelor.

Rezistenta optima la influenta luminii.
Chiar si cea mai de durata si putenica expunere la razele solare nu are nici o influenta asupra placilor MAX EXTERIOR.Datorita suprafetei placii, chiar si decorurile cu culori intense sau imprimate pastreaza optim culorile initiale.Aceasta este una din cele mai importante conditii pentru o durata de viata extraordinar de lunga.

Usor de curatat.
In caz de murdarire sau chiar de grafitti se poate observa o alta calitate deosebita a placilor MAX EXTERIOR care pot fi curatate usor si rapid cu ajutorul detergentilor dintr-o gama variata, neexistand pericol de influentare a culorii de baza.

Gama larga de decoruri.
Diversitatea exista datorita posibilitatii de selectie, acesta fiind unul din dezide-ratele majore ale firme MAX FUNDER.

Un mare numar de decoruri ofera varianta potrivita pentru orice gust, indiferent daca este vorba de culori puternice, imitatii din natura sau designuri pline de fantezie.
La MAX EXTERIOR diversitatea este un program.

Sursa: casasibiroul.ro