Seminee tip soba

De aceasta specialistii danezi si germani investesc milioane de euro in dezvoltarea de seminee - soba. Marele lor avantaj este acela ca sunt duse pana aproape de perfectiune datorita sistemului de admisie si circulare ale aerului cald. Aceasta face ca flacara produsa sa fie perfecta, fiind posibile efecte cum ar fi 'dansul flacarilor' (in anumite setari, flacara nu mai arde direct pe lemn ci pare ca pluteste). De asemenea, se consuma de aproximativ 4 ori mai putin lemn decat in cazul unei sobe obisnuite.
 
Alte caracteristici:
- design de exceptie;
- sunt facute la comanda, existand sute de variatii ale fiecarui produs;
- pot fi instalate in spatii finisate, gata amenajate;
- se produce foarte putin scrum, intretinerea fiind foarte usoara;
- semineele pe lemn se pot racorda la cosuri de 130-150 mm diametru;
- semineele pe gaz nu au nevoie de cos;
- isi pastreaza valoarea in timp putand fi mutate sau trecute pe piata de second hand;
- exista variante drepte, curbe, prismatice, de colt, rotitoare, etc.;
- datorita randamentului imens, sunt neutre pentru mediul inconjurator (dioxidul de carbon se degajeaza intr-o cantitate similara celui produs de lemnul cazut in padure);
- se pot instala aproape de materiale flamabile.
 
Toate focarele sunt construite din otel (exista si variante pe fonta captusita) si captusite cu caramida refractara, ceea ce garanteaza cel mai frumos design, cea mai buna calitate si ne permite sa executam semineele in diferite dimensiuni si cu diferite caracteristici.
 
Toate semineele contin sistem de reglare a tirajului, sistem de protejare a geamului impotriva murdaririi prin perdea de aer cald, tava de colectare a scrumului si degajeaza caldura fie prin radiatie fie prin convectie (incalzirea prin convectie asigura temperatura constanta oriunde in camera). Focarele lor nu sunt negre pe interior (cazul focarelor pe fonta) ceea ce le face sa aiba un design frumos si sa 'incalzeasca' decorativ spatiul si atunci cand sunt inchise. La comanda puteti alege materialul din care se face semineul, fiecare produs avand variatiile sale intre otel negru, gri sau inox, ceramica in diferite culori si saponit.
 
Semineele sunt de living, de bucatarie, de case de vacanta, de dormitor, etc.. Fiecare semineu are diferite optiuni. Se poate adapta cuptor sau plita de gatit, se poate aduce aer proaspat de afara, se poate alege din diferite modele de incuietori, clante.
 
Mai multe informatii: semineedevis.ro