Stiluri futuriste de amenajari interioare

Reductia: Acest stil merge pe principiul "putin inseamna mult". Culorile si decoratiunile sunt conservatoare. Materiale precum lemnul sau piatra sunt reprezentative.

Innobilarea: Calitatea si designul joaca un rol foarte important cand este vorba de acest stil al "clasei superioare". Se aleg modele din epocile clasice, deoarece acestea transmit romantismul.

Natura si design: totul se invarte in jurul materialelor ecologice, proceselor de prelucrare si a design-ului in conformitate cu moda.

Flow-design: acest stil nu impune aproape nicio granita in ceea ce priveste forma si culoarea. Se pune accentul pe caracterul individului, se vrea altceva, o iesire din monoton.

Glocal Style (Global + local): Acest stil este menit pe de-o parte sa ne reaminteasca de propriile radacini, iar pe de alta parte sa ne trezeasca dorinta de a cunoaste si de a pune accentul si pe alte culturi.

High-end - design: In acest caz avantgardistii experimenteaza noi materiale si forme organice in ceea ce priveste amenajarea locuintei. Produsele finale par a fi opere de arta.

STILURI FUTURISTE stil futurist

stil futurist stil retro


InCasa.ro